Περιμένει Παπαδάκη εν όψει ΠΑΟΚ

Η Λάρισα ανεβάζει στροφές εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο Νίκος Παπανικολόπουλος περιμένει τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη.

Η ΚΑΕ Λάρισα αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ BC (28/2) στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος παρατηρεί τους καλαθοσφαιριστές του, οι οποίοι ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων, πολλές από αυτές είναι και διπλές.

Η προσαρμογή στο αγωνιστικό στιλ του αντιπάλου είναι το κυριότερο, διότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι μία ποιοτική ομάδα και χρειάζεται προσοχή από τους «κυανόλευκους», οι οποίοι επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι πάντες, έχοντας ανεβασμένο ρυθμό. Ο Ουάσιγκτον, όπως και ο Γουέσπον ανεβάζουν «στροφές» και αναμένεται να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ο καθένας στη θέση του, ενισχύοντας το σύνολο.

Ο κόουτς της ομάδας μας, βρίσκεται σε αναμονή για την ενσωμάτωση του Κωνσταντίνου Παπαδάκη, μιας και ο παίκτης θα επιστρέψει από τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, που ολοκληρώθηκαν στη «φούσκα» της Ρίγας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top