Η επιστροφή του Κάρτερ και η πρεμιέρα του «23»

Πριν από μία ακριβώς εβδομάδα έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο, εντατικά μαθήματα από τον Άρη Λυκογιάννη και τους συνεργάτες του για να μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας του ΠΑΟΚ, αλλά και για να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο.

Πέρασαν σχεδόν 12 μήνες άλλωστε από το τελευταίο επίσημο του παιχνίδι και αυτή την Κυριακή, ο Τζος Κάρτερ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ, έτοιμος να μπω ξανά στο πρωτάθλημα», σχολίασε ο έμπειρος Αμερικανός φόργουορντ, που πιστεύει ότι θα κερδίσει τη μάχη με το χρόνο: «Έκανα τις προπονήσεις μου, ατομικό πρόγραμμα και νομίζω ότι θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω, όσο και όπου με θέλει ο προπονητής».

Στη Λάρισα, αυτή την Κυριακή, ο Josh Carter Θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Και μαζί του θα εμφανιστεί για πρώτη φορά η φανέλα με το «23». Σε επίσημο παιχνίδι, διότι στο ξεκίνημα της σεζόν 2018-19, ο Jordin Williams είχε αγωνιστεί με το «23», αλλά μόνο σε φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. «Μου φαίνεται περίεργο, γιατί είναι ο πιο αναγνωρίσιμος και περιζήτητος αριθμός σε όλο τον κόσμο», σχολίασε ο Josh Carter και εξήγησε… «σε όλη μου την καριέρα, από το κολέγιο ακόμη, αυτό τον αριθμό επιλέγω. Μόνο εάν πάω σε μία ομάδα και το έχει ήδη κάποιος παίκτης, θα αλλάξω νούμερο και χαίρομαι που δεν συνέβη αυτό στον ΠΑΟΚ».

Πηγή: paokbc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top