Χωρίς Μιλόσεβιτς, Ντραγκίτσεβιτς με Παναθηναϊκό

Με δύο απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Παναθηναϊκό, αύριο (28/2, 20:00) στο «Νίκος Γκάλης» της Αθήνας. Ο λόγος για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς.

Οι δύο ψηλοί του Άρη θα προφυλαχθούν για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τη Λάρισα και τη θέση τους πήραν οι Γεωργάκης και Πετανίδης. Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

«Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (27/02), με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό (28/02) παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Milan Milosevic, που δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως και ο Vladimir Dragicevic, ο οποίος θα προφυλαχθεί για τους επόμενους αγώνες. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση, με τη χρήση video.

Την αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Πετανίδης, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Chalmers, Little, DeCosey.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή των “κίτρινων” θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα, μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (01/03) το μεσημέρι, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top