Καμπερίδης: «Να είμαστε πλήρεις στα επόμενα, κρίσιμα ματς»

Μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό, ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε περισσότερο για τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν, αρχής γενομένης από τον προσεχή εντός έδρας με τη Λάρισα, ευελπιστώντας ότι η ομάδα θα μπορέσει να προετοιμαστεί χωρίς απουσίες.

Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε αρχικά: “Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιότητα και βάθος. Ξέραμε ότι μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, πιθανόν να υπήρχε κάποια κούραση και προσπαθήσαμε να παίξουμε σ’ ένα υψηλότερο τέμπο ή τουλάχιστον να ματσάρουμε το τέμπο του Παναθηναϊκού, ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε λίγο αυτόν τον παράγοντα.

Θεωρώ ότι στα 3/4 του παιχνιδιού κάναμε αρκετά καλή δουλειά. Βέβαια, όπως συμβαίνει πάντα, όταν παίζεις με ομάδες, οι οποίες έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, τη στιγμή που χάνεις λίγο τη συγκέντρωσή σου και βγαίνεις κατά κάποιον τρόπο από το πλάνο, οι ομάδες αυτές το εκμεταλλεύονται κι έτσι έγινε και στην τρίτη περίοδο. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την ένταση, με την οποία έπαιζε. Εμείς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σ’ αυτόν τον ρυθμό και κάπου εκεί ξέφυγε το παιχνίδι.

Για μας, αυτό που έχει τώρα μεγάλη σημασία είναι να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη και να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, τα οποία είναι καθοριστικής σημασίας. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψουν και οι τρεις τραυματίες (Milosevic, Dragicevic, Σλαφτσάκης), ώστε μετά από πολύ καιρό να μπορέσουμε να έχουμε κι από τις προπονήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Να κάνουμε την προσπάθειά μας όλη την εβδομάδα και να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο από το επόμενο κιόλας Σάββατο. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό”.

Σε ερώτηση για τη διαχείριση της απρόοπτης απουσίας του Σλαφτσάκη, είπε: “Προφανώς είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι κάτι, που δεν το υπολογίζαμε. Είχαμε ήδη δυο απουσίες ψηλών, οπότε ο Διαμαντής, ο οποίος έχει μια αθλητικότητα, είναι ένα παιδί που μπορεί να μαρκάρει σε πολλές διαφορετικές θέσεις και μας δίνει ενέργεια. Απουσίασε, αυτό έβαλε μεγαλύτερο φορτίο στα υπόλοιπα παιδιά. Παίξαμε με σχήματα, με τα οποία δεν συνηθίζουμε να παίζουμε, αλλά πάντα όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε το 100% και να καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θεωρώ ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Περισσότερο προφυλάχθηκε. Θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε τις επόμενες μέρες, ώστε να είναι, όπως πρέπει το επόμενο Σάββατο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top