Τρομερός Γιάννης, «καθάρισε» τους Κλίπερς!

Τρομερός Γιάννης, οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη 105-100, σε ένα πραγματικό ντέρμπι με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο «Greek Freak» ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι απολαυστικός, με τον ηγέτη των Μπακς να πετυχαίνει 36 πόντους (15/27 εντός πεδιάς), 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 μπλοκ, σε μια εμφάνιση επιπέδου MVP και να χαρίζει την πέμπτη διαδοχική νίκη στην ομάδα του. Μάλιστα, ο Γιάννης πέτυχε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα 10” πριν το τέλος του ματς, κλειδώνοντας ουσιαστικά το «ροζ» φύλλο αγώνα.

Για τους Κλίπερς ξεχώρισε ο Καουάι Λέοναρντ με 25 πόντους, με τον έτερο σταρ, Πολ Τζορτζ να μένει στα «ρηχά» (16π., 7/21 σουτ).

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο Μιλγουόκι, οι Μπακς ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και του ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο. Το Μιλγουόκι έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +4 (27-23), ενώ χάρη σε ένα επιμέρους σερί 12-0 στα μέσα της δεύτερης περιόδου ανέβασαν τη διαφορά στο +9 (40-34). Με αντεπίθεση διαρκείας όμως και με μπροστάρη των Λέοναρντ, οι Κλίπερς μάζεψαν τη διαφορά και έκλεισαν το ημίχρονο στο -5 (53-48).

Αντεντοκούνμπο και Μίντλετον συνέχισαν να βρίσκουν λύσεις στο σκοράρισμα, ανεβάζοντας τη διαφορά στο +11 για το 66-55 στο 28′. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Κλίπερς αποφάσισαν να παίξουν σκληρή άμυνα, με το Μιλγουόκι να βραχυκυκλώνει επιθετικά. Έτσι, με ένα σερί 18-4, η ομάδα του Λος Άντζελες, όχι μόνο μάζεψε τη διαφορά αλλά πέρασε μπροστά και με 70-73, για να κλείσει την τρίτη περίοδο 77-81.

Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι ήταν στην κόψη του «ξυραφιού», με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Τη λύση τελικά έδωσε ο συνήθης ύποπτος, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος με τρομερό κάρφωμα στα 10 δευτερόλεπτα έκανε το σκορ 103-100, με τον Μίντλετον να διαμορφώνει το τελικό 105-100 από τη γραμμή των βολών.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top