Καρακούσης: «Η ΑΜΚ, ο Λυκογιάννης και η υπόθεση του Ηρακλή» (AUDIO)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης, μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας, την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τον Άρη Λυκογιάννη και την υπόθεση του Ηρακλή.

Αναλυτικά σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM 107.4, ανέφερε:

«Είμαστε καλά. Η ομάδα πάει καλά στο παρκέ. Έγινε η αλλαγή προπονητή και έχουν έρθει μεγάλες νίκες. Έχουν έρθει νίκες εκτός έδρας, που δεν ήταν εύκολες. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Τους οικονομικούς στόχους του έχουμε υπερβεί. Υπάρχει συσπείρωση γύρω από αυτό το τμήμα, που στο παρελθόν έχει δώσει πολλές χαρές και το τελευταίο καιρό αρκετές λύπες. Έχουμε κάνει δυο «μεταγραφές», τους κ. Χατζόπουλο και Τριλυράκη, ανθρώπους που έδωσαν λύσεις. Ήρθε και… έδεσε και ο Άρης Λυκογιάννης με εμάς».

Για τον Άρη Λυκογιάννη:

«Ο κόουτς είναι πιο… ποδοσφαιρικός, είναι παθιασμένος. Στα τάιμ άουτ, ο πάγκος τρίζει. Ναι, ήμασταν σε μια αφάνεια, σε μια μιζέρια, και φύγαμε από αυτό. Πέρυσι ζούσαμε στο άγχος, για το αν θα έρθουν οι Αμερικανοί μετά την άδεια για τα «παράθυρα» και φέτος αυτά δεν υπάρχουν».

Για την προσπάθεια μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου:

«Είχαμε μεγάλα χρέη, και πάνω από το 70% έχει εξοφληθεί. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πάει πολύ καλά. Θα τη κλείσουμε, το πιστεύω, είμαι αισιόδοξος. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση. Υπάρχει ανεργία, κλειστά μαγαζιά, όλοι έχουμε ζόρια…Και να ξέρει ο κόσμος ότι δε θα γίνει σπατάλη ούτε μισού ευρώ. Όσο μας πάει ο μπάτζετ, τέτοια ομάδα θα κάνουμε. Θέλουμε να «καθαρίσει» η ομάδα».

Για την παραμονή του Λυκογιάννη:

«Ναι, το κλίμα είναι πολύ καλό. Θα μιλήσουμε. Του άρεσε του κόουτς εδώ. Ξέρετε ο ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερη οσμή».

Για την κίνηση του ΠΑΟΚ να «στηρίξει» τον Ηρακλή:

«Δεν είναι θέμα βοήθειας. Είδαμε ότι δεν υπάρχει δόλος. Ο Ηρακλής έχει όλα τα χαρτιά, απλά κάτι έγινε λάθος σε αυτή την περίπτωση. Η πλειοψηφία έστειλε την υπόθεση στον αθλητικό δικαστή. Ο Ηρακλής είχε τα πάντα και στα γραφεία δεν έφτασε στο συμβόλαιο. Μια υπάλληλος της ΕΟΚ ανέφερε πως κακώς έβγαλε το δελτίο ενώ δεν υπήρχαν τα χαρτιά. Εκεί είναι η παρατυπία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top