Κουζέλογλου: «Η Λάρισα και η νέα έξαρση του κορωνοϊού»

Ο Άρης υποδέχεται τη Λάρισα το Σάββατο (6/3, 17:00) και ο Γιάννης Κουζέλογλου επισήμανε τη σημασία του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στην έξαρση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά το Blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Για μια ακόμη φορά τον τελευταίο χρόνο, βιώνουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω της πανδημίας και ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και προσοχή στην καθημερινότητα.

Δυστυχώς η νέα έξαρση του κορωνοϊού σε πολλές περιοχές της χώρας, είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή των προπονήσεων των ομάδων της Α1 γυναικών και της Α2 ανδρών, που περίμεναν πως και πως όλο αυτό το διάστημα την επιστροφή στις προπονήσεις και την επανεκκίνηση των κατηγοριών.

Είναι πολύ στενάχωρο το συναίσθημα και μπορώ να καταλάβω πως αισθάνονται. Θα ήθελα να ευχηθώ να το ξεπεράσουμε όλο αυτό, όσο πιο γρήγορα γίνεται και να επανέλθει η κανονικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής.

Όσο για την ομάδα μου, τον Άρη, έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό αγώνα, στην έδρα μας κόντρα στη Λάρισα. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα, η οποία στηρίζει πολλά στο επιθετικό ταλέντο των παικτών της και στη δύναμη που έχει ειδικά στην περιφέρεια.

Επίσης, της αρέσει το transition παιχνίδι κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να της επιτρέψουμε να το κάνει. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κατακτήσουμε τη νίκη.

Το πρόγραμμα είναι αρκετά απαιτητικό, καθώς σε διάστημα οκτώ ημερών, θα δώσουμε τρεις αναμετρήσεις. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δύσκολες στιγμές κάθε αγώνα, ξεχωριστά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top