Πλήρης η Λάρισα στο «Nick Galis Hall»

Χωρίς απουσίες θα αντιμετωπίσει αύριο (6/3, 17:00) η Λάρισα τον Άρη στο «Nick Galis Hall».

Η Θεσσαλική ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον επερχόμενο αγώνα (06/03/2021 – 17:00 / ΕΡΤ SPORTS 3 ERT FLIX) με τον Άρη Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στο καλεντάρι της 16ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε δύσκολες συνθήκες λόγω των συνεχόμενων σεισμικών δονήσεων στη πόλη μας, ωστόσο, δεν παρέκκλινε ούτε στιγμή από το πρόγραμμα που «έβγαλε» ο Νίκος Παπανικολόπουλος με τους συνεργάτες του.

Οι σημαντικές «μονάδες» των «κυανόλευκων» φανέρωσαν διάθεση στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης, καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Έτσι, έμειναν μακριά από τον επηρεασμό λόγω του εγκέλαδου, ο οποίος τις τελευταίες ώρες «ταρακούνησε» τη Λάρισα και τις γύρω περιοχές.

Ο κόουτς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, με όλους να πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη, για να αγωνιστούν απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή στα «σαλόνια» της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μέσα σε μία ιστορική έδρας, όπως είναι το «Nick Gallis Hall».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top