Σκουρτόπουλος: «Τεράστιο διπλό, τώρα και με Άρη και Μεσολόγγι! Σε όλα νόμιμοι με Χάγκινς»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Ηρακλή μέσα στην έδρα του Περιστερίου και για την υπόθεση με το συμβόλαιο του Τζος Χάγκινς.

Ο τεχνικός του «Γηραιού» πανηγύρισε την παρθενική του επιτυχία στο «τιμόνι» της ομάδας και στη συνέχεια αποθέωσε τους παίκτες του, για τους οποίους μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν σε όλα νόμιμη αναφορικά με το θέμα του Τζος Χάγκινς.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι ένα τεράστιο διπλό για εμάς και θα είναι πιο σπουδαίο αν νικήσουμε τον Άρη και το Μεσολόγγι στην έδρα μας. Το χρειαζόμαστε. Είμαι μόλις 10 μέρες στην ομάδα, βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, έχουμε εξαιρετικούς χαρακτήρες. Όλα τα παιδιά πρέπει να είναι έτοιμα να παίζουν όταν τους ζητηθεί και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όλα τα παιδιά πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω. Η ομάδα είναι λυπημένη. Πρέπει να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι, να πηγαίνουμε σπίτι μας ήσυχοι. Η τύχη είναι στα χέρια μας».

Για το θέμα με τον Χάγκινς: «Μας ανησυχεί η ιστορία με τον Χάγκινς. Ήμασταν σε όλα νόμιμοι. Θεωρώ ότι θα λυθεί το θέμα. Καλό θα ήταν να έχουμε ετοιμάσει την άμυνά μας και να έχουμε πάρει τους απαιτούμενους βαθμούς, όποια κι αν είναι η απόφαση της Δικαιοσύνης». Πηγή: basketa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top