Μπερτομέου: «Σε πλήρη ταύτιση με τις αρχές της Euroleague ο Παναθηναϊκός»

Σε πλήρη ταύτιση με τις αρχές της Euroleague λειτουργεί πια ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ όπως δήλωσε ο Ζόρντι Μπερτομέου στην κάμερα της Nova, πριν από την αναμέτρηση των «πρασίνων» κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο CEO της διοργάνωσης τόνισε ότι το «τριφύλλι» δεν ξοδεύει περισσότερο από τα έσοδα που παρουσιάζει, σεβόμενος απόλυτα το Financial Fair Play της Euroleague.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός Final Four στην Αθήνα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι μια δύσκολη σεζόν, όχι μόνο για τους αγώνες μας, αλλά και για τις εγχώριες διοργανώσεις που ανέβαλαν αρκετούς αγώνες. Οι κανόνες που βάλαμε όμως, ήταν ελαστικοί και βοήθησαν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, ως διοργάνωση, να ελέγξουμε όλο αυτό και να προχωρήσουμε δίχως προβλήματα. Αυτό έγινε, και είμαστε χαρούμενοι».

Για το ενδεχόμενο «φούσκας» στο Final Four της Κολωνίας: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε τόσο μακριά. Όλοι έχουν τα πρωτόκολλά τους. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουν, αυτό είναι λογικό και έχει να κάνει με τα πρωτόκολλα. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε μια φούσκα, πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα δώσουμε στους φιλάθλους την καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρά το γεγονός πως δεν μπορούμε να τους προσφέρουμε αυτό στο οποίο έχουν συνηθίσει».

Για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και τη λογική εξόδων/εσόδων: «Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ λειτουργεί σε πλήρη ταύτιση με τις αρχές της EuroLeague, με τον καινούργιο τρόπο λειτουργίας δεν είναι πλέον ένα κλαμπ που ξοδεύει περισσότερα από τα έσοδα που έχει. Υπάρχει πλήρης εναρμόνιση των εξόδων με τα έσοδα, κάτι στο οποίο στηρίζεται το FFP που υπάρχει στην EuroLeague».

Για το ενδεχόμενο να διοργανώσει η Αθήνα ένα Final Four: «Είναι κάτι ρεαλιστικό, μιλάμε για μια χώρα που έχει μεγάλο πάθος για το άθλημα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Ευτυχώς η EuroLeague έχει πολλές πόλεις που θέλουν να διοργανώσουν το Final Four. Δεν μπορώ να πω ακριβώς πότε ακριβώς, αλλά πιστεύω πως αργά ή γρήγορα η Αθήνα θα διοργανώσει ξανά το Final Four της EuroLeague».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top