Μάντζαρης: Το Λαύριο μπορεί να σε “σκοτώσει” στο ανοιχτό γήπεδο»

Το Περιστέρι έχει δύσκολη αποστολή αύριο (14/3) στο Λαύριο, με απουσίες (Γούνταρντ, Κρόκετ) και ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να κερδίσει.

Το blog του έμπειρου γκαρντ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου

Μετά την κακή εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε απέναντι στον Ηρακλή και την κακή ήττα που είχαμε εντός έδρας, πηγαίνουμε να παίξουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες αντικειμενικά του φετινού πρωταθλήματος, όπως είναι το Λαύριο εκτός έδρας.

Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ επιθετικό μπάσκετ, της αρέσει πάρα πολύ να τρέχει και μπορεί να σε σκοτώσει στο ανοικτό γήπεδο.

Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να ελέγξουμε το τέμπο ουσιαστικά και να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις κάνοντας μια σημαντική νίκη για την συνέχεια.

Με έμφαση στην άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που έχουμε στο παιχνίδι μας, θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να μείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού. Και πάνω απ’ όλα να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, χωρίς να αφήσουμε το Λαύριο να κάνει το παιχνίδι του».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top