Ο Μπρέι σημειώνει ένα τρίποντο ανά 5,5 λεπτά

Ο Τι Τζέι Μπρέι επέστρεψε φουριόζος στη Stoiximan Basket League και σουτάρει κατά ριπάς από το τρίποντο.

Στις τρεις πρώτες εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έφτασε τα 16 εύστοχα τρίποντα σε 88′, σημειώνοντας ένα ανά 5,5 λεπτά συμμετοχής. Πρόκειται για την κορυφαία επίδοση του Πρωταθλήματος ως τώρα, αφού η συχνότητα με την οποία σημειώνει τρίποντο ο Αμερικανός, είναι η μεγαλύτερη μεταξύ μεταξύ των 48 παικτών που έχουν 15+ εύστοχα τρίποντα, ξεπερνώντας ακόμη και εκείνη του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Αναλυτικά οι 10 πρώτοι αυτής της λίστας, αυτοί δηλαδή με την καλύτερη αναλογία εύστοχων τριπόντων ανά λεπτό συμμετοχής…

Τι Τζέι Μπρέι 1/5,5′
Νεμάνια Νέντοβιτς 1/6,39′
Ντεβόντε Γκριν 1/10,04′
Μιχάιλο Άντριτς 1/11′
Κώστας Παπαδάκης 1/11,18′
Λευτέρης Μποχωρίδης 1/11,45′
Μπράντον Ρας 1/11,76′
Μάριο Λιτλ 1/12,4′
Χάρης Γιαννόπουλος 1/12,53′
Γκλεν Κόζεϊ 1/12,6′

Κατά τα άλλα μέσα από το σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό Hellenic Coin…

*Με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ του, ο Ντίνος Μήτογλου ανέβηκε στη 12η θέση της σχετικής, «πράσινης» λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τα 315 και ξεπέρασε τον Στράτο Περπέρογλου που είχε 312.

*Με τη μοναδική του τάπα στο παιχνίδι, ο Γιώργος Παπαγιάννης «έπιασε» στην 6η θέση της λίστας των μπλοκέρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τον Ντίνο Ράτζα με 101.

*Ο Λεωνίδας Κασελάκης πραγματοποίησε τη 250ή εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League στην οποία έκανε ντεμπούτο στις 24 Οκτωβρίου 2009 με τον Ηλυσιακό (Κολοσσός-Ηλυσιακός 75-68).

*Με τους οχτώ πόντους που είχε σήμερα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης ξεπέρασε τους 1.300 σε 210 αγώνες στην κατηγορία.

*Ο Ζακ Όγκαστ έφτασε σε τριψήφιο αριθμό αμυντικών ριμπάουντ στην 42η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι περισσότερα εύστοχα τρίποντα από δίποντα, κάτι που δεν έγινε σε κανένα άλλο παιχνίδι πριν από αυτό το σερί. Κόντρα σε Άρη, Κολοσσό H Hotels και Ιωνικός Hellenic Coin μέτρησε συνολικά 54/104 τρίποντα (51,92%).

*Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθάρισε την υπόθεση νίκη με στην τελευταία περίοδο με το επιμέρους 30-10. Οι 30 πόντοι δεν αποτελούν ρεκόρ για τη φετινή Stoiximan Basket League -οι «πράσινοι» είχαν 34 στη δεύτερη περίοδο του αγώνα στη Ρόδο με τον Κολοσσό H Hotels- όμως σε συνδυασμό με τους 27 της τρίτης, έδωσαν μία κορυφαία επίδοση περιόδου για τους πρωταθλητές.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με τους 57 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσαν ρεκόρ ενός ημιχρόνου για το φετινό Πρωτάθλημα. Το προηγούμενο ήταν οι 56 που είχε στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα Bread Factory αλλά και το Λαύριο Megabolt στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό Hellenic Coin.

*Από την πλευρά του Ιωνικού Hellenic Coin, ο Νίκος Χουγκάζ με τους 13 πόντους του, ξεπέρασε τους 200 στην 27η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

*Ο διεθνής σέντερ είχε τρία επιθετικά ριμπάουντ και με αυτά ανέβηκε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας της ομάδας της Νίκαιας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τα 33 και ξεπέρασε τον Ρόλαντ Σάφτενααρ που είχε πέρυσι 30 ενώ μπροστά του είναι μόνο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 37.

Πηγή: esake.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top