Μήνυση κατά Μητρούδη από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Α.Σ. Άρης

Σύσσωμοι οι φορείς του Άρη καταθέτουν μήνυση και αγωγή κατά του Θεόφιλου Μητρούδη, για όσα είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 »Ο κόσμος των Σπορ».

Ο πρώην πρόεδρος του μπασκετικό Άρη κλήθηκε να μιλήσει για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1993 στο Τορίνο και αντ’ αυτού… κατήγγειλε ότι ο Άρης ζει στην κόλαση εξαιτίας των Καρυπίδη, Μαρινάκη και Κουέστα!

«Δε θέλω να πάμε πίσω… Αυτήν την κόλαση μέσα στον Άρη τη ζούμε σήμερα και μέσα στην κόλαση αυτή υφίστανται τρία άτομα, που θα σας πω ονόματα: είναι ο Καρυπίδης, ο Μαρινάκης και ο Κουέστα. Όταν αυτοί οι τρεις έκαναν αυτό που έκαναν πριν δυο βδομάδες, εμένα μη μου ζητάτε να σας πω τι έγινε στο Τορίνο», είπε.

Η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και ο Α.Σ. Άρης καταθέτουν μήνυση και αγωγή κατά του Θεόφιλου Μητρούδη για όσα υποστήριξε, ενώ είχε κληθεί να μιλήσει για το θρίαμβο του 1993…

Μάλιστα, η  εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Ο κόσμος των Σπορ», η οποία φιλοξένησε τον Θεόφιλο Μητρούδη, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι «δεν υιοθετεί τις αστήρικτες αιτιάσεις του κ. Μητρούδη σε βάρος παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 28 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης από την ομάδα μπάσκετ του Άρη (16.3.1993), ο τότε πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, κ. Θεόφιλος Μητρούδης, αποδέχθηκε την πρόσκληση της εκπομπής «Ο Κόσμος των Σπορ» να σχολιάσει το ιστορικό γεγονός.
Προς γενική κατάπληξη, κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, ο κ. Μητρούδης αρνήθηκε επίμονα να κάνει το παραμικρό σχόλιο σχετικά με την ιστορική επέτειο. Αντί να τιμήσει το γεγονός για το οποίο προσκλήθηκε στην εκπομπή και για το οποίο μάλιστα εξέδωσε πρόσφατα βιβλίο, ο κ. Μητρούδης επέλεξε να αναπτύξει προσωπικές απόψεις για θέματα που ουδεμία σχέση έχουν με το θρίαμβο του Τορίνο. Η εκπομπή δεν υιοθετεί τις αστήρικτες αιτιάσεις του κ. Μητρούδη σε βάρος παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και απορρίπτει κατηγορηματικά τις εκφράσεις και τους υπαινιγμούς του”.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top