Νίκη σωτηρίας για Ιωνικό που (πλέον) βλέπει και πλέι οφ

Ο Ιωνικός πήρε σπουδαία νίκη επί της Λάρισας με 83-76 και ξέμπλεξε με την υπόθεση – παραμονή, ενώ πλέον βάζει υποψηφιότητα για τα πλέι οφ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έκανε ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο και χάρη σ’ αυτό, με επιμέρους 25-13, πήρε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο -13 στο ημίχρονο 36-49) όμως στο δεύτερο μέρος «κλείδωσαν» τους Θεσσαλούς, επιτρέποντάς τους μόλις 27 πόντους. Βέβαια η Λάρισα έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Σμιθ και Ουάσπουν και όταν κουράστηκε ο Μπράντον Ρας, δεν είχε λύσεις.

Ο Νίκος Χουγκάζ έκανε εκπληκτικά πράγματα για τον Ιωνικό πετυχαίνοντας 7/7 τρίποντα και μετρώντας συνολικά 23 πόντους, μαζί με 6 ριμπάουντ, ενώ 15 πόντους πέτυχε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Βασίλης Τολιόπουλος είχε 11 πόντους και 8 ασίστ.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο με 9/17 τρίποντα και τον Μπραντον Ρας κορυφαίο. Η Λάρισα προηγήθηκε και με 15 πόντους (49-34) σχεδόν δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Ο Ιωνικός έβγαλε ενέργεια στην άμυνα. Από την άμυνα βρήκε ρυθμό και με επιμέρους σκορ στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο 45-27 πήρε τους πολύτιμους δύο βαθμούς.

Τα δεκάλεπτα: 20-28, 38-49, 58-63, 83-76

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top