ΕΣΑΚΕ: «Ανακούφιση για τις ΚΑΕ και ευκαιρία ανάκαμψης τα χρήματα από το Στοίχημα»

Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους αρμόδιους φορείς για τα χρήματα που θα πάρουν οι ΚΑΕ από τα κέρδη του Στοιχήματος.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και οι ΚΑΕ μέλη του Συνδέσμου ευχαριστούν θερμά την Πολιτεία, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την ικανοποίηση του χρόνιου και δίκαιου αιτήματος των ομάδων για την χρηματοδότηση του επαγγελματικού μπάσκετ από τα έσοδα των τυχερών παιγνίων.

Η καταβολή της προκαταβολής στην δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας αποτελεί σημαντική ανακούφιση για τις ΚΑΕ και συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στην χώρα μας. Ανάπτυξη που είναι το ζητούμενο για την σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων, την σωματική και ψυχική υγεία των πολιτών.

Ειδικότερα για το μπάσκετ αποτελεί επιβράβευση για την προσφορά του αθλήματος στην ελληνική κοινωνία μέσω των διεθνών επιτυχιών σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο και της θετικής επιρροής που έχει ασκήσει στην νεολαία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top