Μούρτος: «Πολύ σημαντικό το ματς με το Περιστέρι»

Η Λάρισα δίνει κρίσιμο αγώνα με το Περιστέρι την Κυριακή (28/3) και ο Σπύρος Μούρτος τόνισε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά το blog του Έλληνα γκαρντ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Στη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League μας περιμένει ένα παιχνίδι άκρως σημαντικό για τη συνέχεια, καθώς υποδεχόμαστε το Περιστέρι BC στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Το σύνολο του κ. Μανολόπουλου διαθέτει ποιότητα, όμως δε βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, διότι μετρά αρκετές ήττες (4/5) στα πέντε τελευταία ματς του «μαραθωνίου». Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς, αλλά έχουμε αποδείξει πως εντός έδρας είμαστε πιο συνεπείς, σε σχέση με τις «μονομαχίες» που δίνουμε μακριά από το «σπίτι» μας.

Αυτό αποτυπώνεται και στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Hellenic Coin στη Νίκαια, εκεί όπου είχαμε τον έλεγχο για «μεγάλο» χρονικό διάστημα, όμως «καταφέραμε» να δεχτούμε την ανατροπή.

Η εκπληκτική απόδοση του Χουγκάζ σε συνδυασμό με τις λάθος επιλογές μας στο παρκέ, την κούραση, αλλά και τις απουσίες βασικών στελεχών, μας «οδήγησαν» στο 5-13 στη βαθμολογία.

Τη φετινή περίοδο θεωρώ πως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, αφού ηττηθήκαμε σε ματς τα οποία έπρεπε να έχουμε «κλειδώσει» από νωρίς. Αν είχε συμβεί έτσι, ίσως τη δεδομένη στιγμή να είχαμε αποβάλλει το άγχος και να παίζαμε πιο ελεύθερα.

Πλέον, καλούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ως έχει, «παλεύοντας» απέναντι σε μία ομάδα που δεν την έχουμε νικήσει ποτέ στο παρελθόν, ένα γεγονός που ευελπιστούμε ότι θα συμβεί στην ακόλουθη δοκιμασία μας.

Τα λέμε πριν το επόμενο παιχνίδι μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top