Λυκογιάννης: Προσήλωση στην άμυνα και έλεγχος του ρυθμού!

Ο Αρης Λυκογιάννης έδωσε στο στίγμα του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό (17:00, ΕΡΤ 3), ενώ είδε σήμερα τον Δημήτρη Κακλαμανάκη να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση.
Ο διεθνής σέντερ του ΠΑΟΚ, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και χθες, έμεινε εκτός, αλλά σήμερα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Λυκογιάννη για την αυριανή αναμέτρηση.

Εκτός για τον ΠΑΟΚ, παραμένει ο Τσαλμπούρης και ο νεαρός Παπασάβογλου, ενώ ο Παπαντωνίου αναμένεται να αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα, μετά το κάταγμα στη μύτη του, πριν το ντέρμπι με τον Αρη.

Ο Λυκογιάννης ανέφερε στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι…

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μία ομάδα που έχει κανόνες και αρχές και αρκετά καλή χημεία. Ο Κολοσσός έχει πλούσιο επιθετικό ταλέντο, υπάρχουν δύο παίκτες που είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Είναι μία ομάδα που η συγκομιδή βαθμών που έχει δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά της, καθώς έχει χάσει 5 παιχνίδια στο σουτ. Αν και αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς και γενικότερα έχουμε θέματα στην προπόνηση μας, δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και είχαμε σωστό βαθμό ετοιμότητας.

Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η αμυντική μας προσήλωση και ο έλεγχος του ρυθμού, όπως επίσης και να μπορέσουμε να περιορίσουμε τους παίκτες που έχουν έφεση στο περιφερειακό σουτ και στην εκτέλεση. Θα πρέπει να μπορέσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να είμαστε σε θέση οδηγού για να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top