Μπαμ, ζιπ, αχ… με Βεζυρτζή και λίγο μέλλον

Πως έτυχε έτσι; Πανδημία και άιντε να γιορτάσεις τα 30χρονα της Γενεύης. Δεν μπορείς σε άδειο γήπεδο, ότι κάνεις, κυρίως για το κόσμο το κάνεις.

-Κι όμως στην ΚΑΕ κάτι έχουν προγραμματίσει για αύριο στο περιθώριο του αγώνα με τον Κολοσσό στο “Παλατάκι”.

-Λιτά και απέριτα όμως… Η ΚΑΕ κάλεσε το Νίκο Βεζυρτζή για να τον τιμήσει. Σπάνια πλέον ο “Βεζύρης” πάει στο γήπεδο που τόσο πάλεψε για να αποκτήσει ο αγαπημένος του ΠΑΟΚ, αλλά αυτή την φορά θα κάνει εξαίρεση. 30 χρόνια είναι αυτά. Χωρίς αυτόν, ο μπασκετικός Δικέφαλος… ούτε Γενεύη, ούτε Ναντ, ούτε τίτλος το 92.

-Μάλιστα για την περίσταση έκανε προσπάθεια η ΚΑΕ να ανοίξει λίγο περισσότερο τις πόρτες για το κοινό, ώστε η συμμετοχή σε αυτή τη μίνι γιορτή να γίνει μεγαλύτερη. Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό. Πρωτόκολλο covid19 γαρ…

-Θα μπορούσε και ο Άγγελος Μιχόπουλος να είναι αύριο στο PAOK SPORTS ARENA, αλλά ο team manager εκείνης της εποχής δεν επιτρέπεται να βρίσκεται εκτός οικίας σε κλειστό χώρο και μάλιστα με άγνωστους ανθρώπους. Πρέπει να προσέχει.

-Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε covid; Πολύ πιθανό κάτι ανάλογο με τα 20χρονα της Τεργέστης, όταν όλη η τότε ομάδα-πλην ξένων-συναντήθηκε στο “Παλατάκι” σε ένα ιστορικό ραντεβού.

-Το “συν” θα ήταν να επιστρέψει για μια τέτοια συνάντηση ο Παπαχρόνης. Τους άλλους λίγο πολύ τους έχουμε δει στο “Παλάτι”, ειδικά τον Μπάρλοου.

-Το θέμα είναι του χρόνου να έχει εξαφανιστεί ο διάολος αυτός (covid) για να γιορτάσει η ομάδα τα 30χρονα του πρωταθλήματος (1992).

-Πάντως χθες η Σαραγόσα και γενικά ΜΜΕ από την περιοχή έκαναν για τον τελικό της Γενεύης περισσότερες αναρτήσεις από οτι οι νικητές εδώ στην Θεσσαλονίκη. Εκείνο όμως το δισέλιδο με τίτλο “ο τελικός της ντροπής” ήταν ανφέρ παιδιά.

-Πάντως έκαναν και retweet αναρτήσεων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ειδκά την αναφορά για την επετειακή φανέλα. Και μάθαμε οτι η Γενεύη στα Ισπανικά είναι… Ginebra

-Στα “καθημερινά”…; Ο Χατζόπουλος δεν πρόκειται να αφήσει την ΑΜΚ να μην φτάσει τα 500. Ξέρει το τρόπο. Δεν είναι τίποτε σημαντικό, επικοινωνιακό είναι το θέμα. Το 480, τι 500…;

-Α και ο νυν ηγέτης της ΚΑΕ έκανε μίτινγκ με οργανωμένους. Παρούσης της Κατερίνας Γιαννακοπούλου. Πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα, την αύξηση, τις αποπληρωμές οφειλόμενων, γενικά για το πως κινείται αυτό το 8μηνο η ΚΑΕ.

-Βέβαια το ενδιαφέρον είναι για το πως θα κινηθεί στην συνέχεια. Το καλοκαίρι θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ένας από τους λόγους…; Ο Λιόλιος, αν πάρει την προεδρία της ΕΟΚ, θα χρησιμοποιήσει σε καίρια θέση της ομοσπονδίας τον Σταυρόπουλο. Ακούστηκε για γενικό δερβέναγα Εθνικών ομάδων…

-Σε αυτή τη περίπτωση βέβαια ο Μάτζικ αφήνει τον ΠΑΟΚ και…; Η φημολογία κάνει λόγο για επιστροφή Ζουρνατσίδη σε ρόλο GM αλλά αυτή την φορά ελεγχόμενου από τον χρηματοδότη. Ουπς… Μόνο τον Χάτσερ με 3ετές κλειστό μην φέρει ο Τέλαρος.

-Σιγά… Έχει άλλους να φέρει. Ειδικά από το ντόπιο πακέτο. Πολλοί θα μείνουν ελεύθεροι, ο Χατζόπουλος πλέον έχει το τρόπο να πείσει και ο ΠΑΟΚ να παρουσιάζει έξωθεν καλή μαρτυρία. Κι όσοι πιστεύουν οτι επειδή πέφτει μπακίρι από το στοίχημα, θα ανοίξει η κάνουλα, ας γυρίσουν πλευρά στον ύπνο τους. Σεμνά και ταπεινά…

-Μόνη εξαίρεση που μπορεί να γίνει; Με 550 (στοίχημα)+200 (TV)+450 ή 500 (ελπίζουν από οικογένεια)+διαφήμιση φανέλας+διαρκείας… όλο και κανένα BCL μπορεί να σκάσει μύτη (με +150 έξτρα από στοίχημα). Σε πρόσφατες κουβέντες με FIBάτους ειπώθηκε ότι υπάρχει χώρος για το νέο ΠΑΟΚ στους ομίλους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top