Για το γόητρο με Βαλένθια ο Ολυμπιακός

Την πρώτη από τις τρεις αναμετρήσεις που του απομένουν για να ολοκληρώσει την φετινή του πορεία στην Ευρωλίγκα και συνάμα τις υποχρεώσεις του γενικότερα δίνει απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», αντιμετωπίζουν στην «Φοντέτα» την Βαλένθια (22:00, Novasports1HD) για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έχοντας χάσει από την προηγούμενη εβδομάδα τις λίγες μαθηματικές πιθανότητες που είχαν για πρόκριση στην οκτάδα. Με ρεκόρ 14-17 ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του, θα αγωνιστούν απέναντι στην ισπανική ομάδα μόνο για το γόητρο, στο πρώτο παιχνίδι της τελευταίας διπλής αγωνιστικής που απομένει στην κανονική περίοδο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, έφτασε χθες αργά το απόγευμα με πτήση τσάρτερ στην Βαλένθια και αμέσως μετά το παιχνίδι θα αναχωρήσει για την Μαδρίτη, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Κώστας Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν. Για να έχουν τύχη στο παιχνίδι οι πειραιώτες, θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό, να μην αφήσουν την κορυφαία ομάδα σε δημιουργία στην Ευρωλίγκα (20,2 ασίστ μέσο όρο) να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα και να βρουν λύσεις στην φροντ λάιν για τους Ντούμπλιεβιτς, Τόμπι και Λαμπεϊρί.

Η Βαλένθια προέρχεται από τρεις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, έχει ρεκόρ 17-14 και ελπίζει σε πρόκριση αν κάνει το 3/3 στα παιχνίδια που απομένουν. Εντός έδρας έχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα φέτος με 11 νίκες σε 15 αγώνες, συγκομιδή που την φέρνει στην δεύτερη θέση με τα περισσότερα εντός έδρας αποτελέσματα πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Αγωνιστικά, θα της λείψει μόνο ο Ισλανδός πλέι μέικερ, Μάρτιν Χέρμανσον.

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top