Επιβεβαίωση BasketPlus: Επίσημα ο Χάγκινς στη Λάρισα (VIDEO)

Η ΚΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράξτον Χάγκινς, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Τζέρι Σμιθ, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του BasketPlus από το πρωί της Πέμπτης 1/4.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Braxton Huggins ως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου (2020-2021) που διανύουμε και φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος της.

Ο καλαθοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Νίκου Παπανικολόπουλου για τα επόμενα παιχνίδια με Μεσολόγγι BAXI (εκτός), Ηρακλή BC (εντός) και Λαύριο (εκτός), εκεί όπου ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του «μαραθωνίου».

Ο Χάγκινς μέχρι να φορέσει τα «κυανόλευκα» αγωνιζόταν στη φινλανδική ΚΤΡ Basket, εκεί όπου έπαιξε σε 18 παιχνίδια, είχε μέσο όρο συμμετοχής 29,4 λεπτά, 20,4 πόντους (ρεκόρ πόντων σε ένα παιχνίδι 32) με ποσοστό 51,9% στα δίποντα και 33,8% στα τρίποντα.

Ο γκαρντ που θα ενισχύσει την ομάδα μας είναι 25 ετών, ενώ έχει αγωνιστεί στη ZZ Leiden της Ολλανδίας, έχοντας φοιτήσει νωρίτερα στο Miramonte High School των ΗΠΑ.

Καλώς ήρθες Braxton».

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top