Συγχαρητήρια και αιχμές από Μανωλόπουλο

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του παρά την ήττα από τον Προμηθέα, τονίζοντας ότι το Περιστέρι δεν κατάφερε να κάνει καν μια κανονική προπόνηση μέσα στην εβδομάδα.

Ο κόουτς της αθηναϊκής ομάδας δήλωσε:

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα για μας. Αρχικά είχαμε ένα κρούσμα και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στο ιατρικό τιμ και την διοίκηση για τα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά. Λειτουργήσαμε άψογα και αποφύγαμε τα χειρότερα…

Από κει και πέρα, είχαμε πέντε τραυματίες, δεν κάναμε προπόνηση όλη την εβδομάδα. Παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε, δεν δουλέψαμε ποτέ λόγω των απουσιών. Δουλέψαμε μόνο σε γκρουπ. Ήταν πολύ δύσκολο και όμως ήρθαμε εδώ πέρα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι πολύ περήφανος, γιατί παρ’ όλες τις δυσκολίες, τις απουσίες, που δυο παιδιά (Τσαϊρέλης-Τζόουνς) έπαιξαν με πρόβλημα πιστεύαμε αυτό το παιχνίδι. Έκαναν τεράστια προσπάθεια όλοι τους, όπως επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο ιατρικό τιμ για μια ακόμη φορά, καθώς προσπάθησαν να φέρουν τους τραυματίες σε κατάσταση να μπορούν να παίξουν.

Όπως θεωρώ στο τέλος ότι μπορεί και να κρίθηκε το παιχνίδι στους δυο πόντους σ’ ένα πολύ άσχημο σφύριγμα του κ. Παντελίδη, γιατί δεν μας έδωσε την ευκαιρία να το διεκδικήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top