Διπλό ρεκόρ καριέρας από τον Σαχπατζίδη

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και στο χθεσινό, κρίσιμο παιχνίδι του Μεσολογγίου Baxi με τη Λάρισα Bread Factory.

Μπορεί να μην έφτασε σε double-double ή και γενικότερα στα επίπεδα της απόδοσης του εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο Megabolt στον οποίο είχε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και 29 βαθμούς στο ranking, όμως «έγραψε» δύο ρεκόρ καριέρας με ριμπάουντ και κοψίματα.

Πιο συγκεκριμένα…

*Ο σέντερ του Μεσολογγίου Baxi βελτίωσε κατά ένα το ρεκόρ καριέρας του στα ριμπάουντ αφού μάζεψε 11 κι ενώ είχε 10 στο ματς με το Λαύριο Megabolt. Έφτασε δηλαδή για δεύτερη φορά στα τρία τελευταία παιχνίδια σε διψήφια επίδοση, κάτι που δεν είχε κάνει στις 61 πρώτες εμφανίσεις του στην κατηγορία.

*Με τις τρεις τάπες που έκανε, ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του αφού στην ίδια επίδοση έφτασε στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι αλλά και στη σεζόν 2017-18 με τον Κόροιβο στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Ακόμη…

*Ο Ντίνος Καλαμπάκος πανηγύρισε την 20ή νίκη του στους πάγκους της κατηγορίας. Χρειάστηκε 72 παιχνίδια για να το καταφέρει.

*Ο Κέβιν Λάνγκφορντ έκανε το πιο παραγωγικό, επιθετικά παιχνίδι του στη σεζόν αφού το τελείωσε με 18 πόντους. Στις προηγούμενες 13 εμφανίσεις του, δεν ξεπέρασε τους 13 πόντους. Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε τα 125 παιχνίδια στη Stoiximan Basket League και «έπιασε» στην 42η θέση της λίστας των ξένων της κατηγορίας τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Το Μεσολόγγι Baxi έκανε λιγότερα λάθη από κάθε άλλο παιχνίδι του, μένοντας στα εννιά. Ήταν η πρώτη φορά μετά από έξι ματς που έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό ενώ η προηγούμενη καλύτερη του ήταν εκείνη των εννιά που είχε στα εντός έδρας παιχνίδι του με τον Προμηθέα και τον Κολοσσό H Hotels.

*Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου σημείωσε χθες ένα ακόμη ρεκόρ περιόδου, κάνοντας πέντε κοψίματα. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση της ήταν εκείνη των τεσσάρων στο εκτός έδρας ματς με το Περιστέρι.

Ο Ρας κορυφαίος ριμπάουντερ της Λάρισας Bread Factory

Θέση στην κορυφή μιας λίστας της Λάρισας Bread Factory βρήκε χθες ο Μπράντον Ρας. Με τα έξι ριμπάουντ που μάζεψε, έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ των Θεσσαλών στη διετή διαδρομή τους στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τα 131 και προσπέρασε τον Τζέιμς Ουέμπ που είχε 125 και τον Τερέλ Παρκς που είχε 127.

Ακόμη ο Ρας με τα πέντε αμυντικά ριμπάουντ του, έγινε ο δεύτερος μετά τον Ουέμπ, με τριψήφιο αριθμό, αφού έφτασε τα 103.

Ακόμη…

*Ο Ουέσλι Γκόρντον ήταν, στατιστικά, ο καλύτερος των φιλοξενούμενων τελειώνοντας το παιχνίδι με 12 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Ήταν η πρώτη φορά που έφτασε σε double-double και έγινε ο τρίτος παίκτης της Λάρισας Bread Factory -μετά τα πέντε του Τζέιμς Ουέμπ και το ένα του Σακίλ Γκούντγουϊν. Έτσι οι Θεσσαλοί μοιράζονται την κορυφή της σχετικής λίστας με τον Άρη και τον Κολοσσό H Hotels έχοντας από επτά double-double.

Ο Αμερικανός σέντερ με τα 12 ριμπάουντ που είχε, ξεπέρασε τα 200 στην 31η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

*Το χθεσινό ήταν το 100ό παιχνίδι του Κώστα Παπαδάκη στην κατηγορία στην οποία έκανε ντεμπούτο πριν από σχεδόν 5,5 χρόνια (1 Νοεμβρίου 2015, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Κολοσσός H Hotels 107-66).

*O Ντιβόν Ουάσινγκτον είχε 2/7 τρίποντα και έφτασε τα 50 εύστοχα σε 31 αγώνες στη Stoiximan Basket League. Έχει 50/138 (36,23%).

Σε ομαδικό επίπεδο…

Η Λάρισα Bread Factory βρήκε πολλές δεύτερες ευκαιρίες στο χθεσινό παιχνίδι, το οποίο τελείωσε με 18 επιθετικά ριμπάουντ. Πρόκειται για την κορυφαία επίδοση της θεσσαλικής ομάδας στη Stoiximan Basket League αφού είχε 17 στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο Megabolt.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου είχε 10 ριμπάουντ περισσότερα από την αντίπαλο της και με αυτά τα 44 που καταγράφηκαν στη στατιστική της, ισοφάρισε τη δεύτερη μεγαλύτερη της στην κατηγορία. 44 είχε και στο ματς με το Λαύριο Megabolt ενώ κορυφαία επίδοση της Λάρισας Bread Factory στη Stoiximan Basket League είναι εκείνη των 45 στο περσινό, εντός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο.

Πηγή: esake.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top