Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους παίκτες για την άρση των ban

Η σεζόν δεν τελείωσε ακόμη, όμως οι ιδιαιτερότητες που έχει η προσεχής αγωνιστική περίοδος, οδηγούν τους ιθύνοντες της ΚΑΕ Άρης σε κινήσεις που αποτελούν «πρέπει».

Για την ερχόμενη σεζόν, όλα πρέπει να γίνουν νωρίτερα. Όπως αποφάσισαν οι ΚΑΕ κατά τη διάρκεια της σεζόν, φέτος οι ομάδες πρέπει να έχουν πλήρεις φακέλους μέχρι τον Ιούνιο, κι ‘οχι τον Σεπτέμβριο όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, αφού το θέμα της αδειοδότησης ανέλαβε, ουσιαστικά, ο ΕΣΑΚΕ ο οποίος θα γνωμοδοτεί στην ΕΕΑ.

Έτσι, δύο «πρέπει» υπάρχουν για τον Άρη σε πρώτη φάση. Το πρώτο είναι η τακτοποίηση όλων των διαδικασιών για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και το δεύτερο η άρση των ban της ΦΙΜΠΑ.

Για το πρώτο θέμα οι διαδικασίες «τρέχουν». Για την υπόθεση της ΦΙΜΠΑ, φάνηκε φέτος ότι με περιορισμούς είναι δύσκολο να γίνει η ομάδα που έχουν στο μυαλό τους όλοι στον Άρη, οπότε η άρση τους είναι μονόδρομος.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν οκτώ περιπτώσεις και έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους πιστωτές. Στόχος είναι σε πρώτη φάση να λυθούν το συντομότερο δυνατό τρία ban, ώστε αφενός να μειώνονται, αφετέρου να σταλεί ένα μήνυμα στη ΦΙΜΠΑ ότι η ομάδα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να διευθετήσει τις εκκρεμότητές της, όπως είχε υποσχεθεί από πέρυσι στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top