Ban… και κάτω

Ένας από τους πρώτους στόχους της ΚΑΕ Άρης είναι η άρση των ban της ΦΙΜΠΑ κι αυτό φάνηκε γρήγορα.

Η άρση του πρώτου ban (Έρικ Μπάκνερ) δείχνει την πρόθεση των ανθρώπων του ΑΡΗ να διευθετήσουν το συντομότερο δυνατό την υπόθεση που ταλαιπώρησε την ομάδα και οδήγησε πέρυσι σε ένα σχεδιασμό που δεν ήταν αυτός που είχαν στο μυαλό τους οι «κιτρινόμαυροι». Στόχος της ΚΑΕ είναι να λυθούν γρήγορα ακόμα δύο ban, με εξόφληση. Οι περιπτώσεις των Ουίλ Κάμινγκς και Κάιλ Ουίβερ είναι οι χαμηλότερες, οικονομικά, από τις υπόλοιπες, και πιθανότατα θα προχωρήσουν πρώτες.

Έχοντας λύσει σχετικά γρήγορα τρία ban, ο Άρης θα έχει διπλό κέρδος. Αφενός θα στείλει ένα μήνυμα προς τη FIBA ότι, έστω και με μία καθυστέρηση, είναι συνεπής στην υπόσχεσή του για διευθέτηση των σχετικών υποχρεώσεων. Αφετέρου, θα στείλει ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους πέντε πιστωτές ότι είναι αποφασισμένος να τελειώνει με τις υποθέσεις τους.

Οι πιστωτές που επ(αν)έφεραν τα ban έτυχαν κακής αντιμετώπισης από τον Άρη, τόσο όταν αποχώρησαν με οφειλές (2016-17, 2017-18), όσο και όταν υπέγραψαν για να λυθούν τα ban την πρώτη φορά (Αύγουστος 2019), αφού πήραν μία προκαταβολή και πέραν τούτου ουδέν. Πρέπει, λοιπόν, να πειστούν ότι αυτήν τη φορά θα πάρουν τα χρήματά τους. Στις συγκεκριμένες υποθέσεις, ο Άρης θα προσπαθήσει να κλείσει την εκκρεμότητα με διακανονισμούς, αφού τα ποσά είναι υψηλά.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν συζητήσεις με όλους και η… σειρά μπορεί να διαφοροποιηθεί, σαφώς. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να λυθούν τα ban μέχρι τον Ιούνιο, ώστε η ομάδα να προχωρήσει απερίσπαστη στο σχεδιασμό της νέας σεζόν, χωρίς περιορισμούς, οι οποίοι πέρυσι την ανάγκασαν να κάνει επιλογές που δεν ήταν στην πρώτη γραμμή των «θέλω» της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top