Μαυροειδής: «Έπρεπε να γίνει ένα ψυχολογικό σοκ στην ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (14/4) τον Προμηθέα σε εξ αναβολής αγώνα, στη σκιά της αποχώρησης του Ηλία Παπαθεοδώρου και ο Δημήτεης Μαυροειδής επισήμανε την κρισιμότητα της κατάστασης.

Αναλυτικά το blog του έμπειρου σέντερ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Βρισκόμαστε σ΄ ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Ο κόουτς (Παπαθεοδώρου) έφυγε από την ομάδα. Είναι λυπηρό όταν συμβαίνουν αυτά. Είχαμε πετύχει πολλά πράγματα μαζί.

Έπρεπε να γίνει, όμως, ένα ψυχολογικό σοκ στην ομάδα. Τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για το καλό του συνόλου και να συσπειρωθούμε ενόψει της συνέχειας. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει από δω και στο εξής ο κόουτς. Είμαι σίγουρος, ότι θα πετύχει διότι είναι δουλευταράς και σοβαρός.

Σήμερα, ταξιδεύουμε για την Πάτρα, καθώς αύριο αντιμετωπίζουμε τον Προμηθέα, για την προτελευταία αγωνιστική της Basket League. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του αντιπάλου μας. Ο Προμηθέας διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ. Έχει Έλληνες και ξένους αθλητές με εμπειρία και παραστάσεις. Κύριο στοιχείο του παιχνιδιού του είναι το γρήγορο μπάσκετ.

Πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο πλάνο του κόουτς Λιμνιάτη και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Θα χρειαστεί να τα δώσουμε όλα σε άμυνα και επίθεση και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Το ματς δεν θα κριθεί στην τακτική, αλλά στο ποιος θα το θέλει περισσότερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top