Χάνλαν: «Μας πείσμωσε η ήττα στη Λάρισα»

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο (14/4) το Λαύριο, εκτός έδρας, σε εξ αναβολής αγώνα και ο Όλιβερ Χάνλαν τόνισε ότι η ήττα στη Λάρισα πείσμωσε την ομάδα του.

Αναλυτικά το blog του Καναδού γκαρντ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Ξεκίνησε για εμάς, από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Λάρισα, μια περίοδος δύο εβδομάδων με δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια.

Η ήττα από την Λάρισα με τον τρόπο που ήρθε και με τις απουσίες που είχαμε μας έκανε να πεισμώσουμε και να πάμε στην επόμενη αναμέτρηση, αυτή κόντρα στο Λαύριο, να πάρουμε την νίκη.

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε, με το πέρας της προηγούμενης αναμέτρησης, καθώς οι δύο αγώνες απέχουν μεταξύ τους μόλις τρεις μέρες και είναι και οι δύο εκτός έδρας αγώνες, κάτι που σημαίνει συνεχόμενα ταξίδια.

Θα πάμε για να ανταγωνιστούμε και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως είναι το Λαύριο, το οποίο σύμφωνα με πολλούς, είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, όπου κάνει μια πολύ καλή πορεία από την αρχή της σεζόν και αυτήν την στιγμή βρίσκεται πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Basket League.

Από την πλευρά μας θα παλέψουμε, παρά τις όποιες απουσίες έχουμε, να εξασφαλίσουμε την νίκη που θα μας εγγυηθεί την είσοδο μας στα Play-off του πρωταθλήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top