Μουράτος: «Κομβικό παιχνίδι με Ηρακλή για τη 2η θέση»

Το Λαύριο υποδέχεται αύριο (14/4) τον Ηρακλή σε εξ αναβολής αγώνα και ο Βασίλης Μουράτος επισήμανε τη σημασία της αναμέτρησης για την ομάδα του.

Αναλυτικά το Blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Αφήνουμε πίσω την πολύ άσχημη εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μας έδωσε ένα «καλό μάθημα» αφού μας έδειξε ότι έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε ακόμα για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.
Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, που θα αποδειχθεί κομβικό για την κατάληψη της 2ης θέσης, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής με έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ. Η ομάδα μας οφείλει να δείξει αντίδραση παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα σε άμυνα και επίθεση ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του «ροζ φύλλου αγώνα».
Τέλος, θα ήθελα εκ μέρους όλης της ομάδας -και εμού προσωπικά- να ευχηθώ περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον πολύ καλό και αδερφικό μου φίλο τον Πέτρο (Γερομιχαλό). Ο Πέτρος είναι ένα πολύ σημαντικό και «αναπόσπαστο κομμάτι» της πορείας της ομάδας και θα ήθελα να του υποσχεθώ ότι μέχρι να επιστρέψει θα παίζω για δύο, θα παίζω και για αυτόν!».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top