Μέτωπο επτά ομάδων κατά Μπερτομέου!

Σημαντικές εξελίξεις προμηνύονται όπως όλα δείχνουν μετά το τέλος τα σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Οι συνθήκες το τελευταίο διάστημα στην διοργάνωση κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, έχουν προκαλέσει την αντίδραση αρκετών ομάδων και δεν αποκλείεται η Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, να αποδειχθεί ιστορική. Πριν από μερικές ημέρες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην Αθήνα, υπήρξε συνάντηση επτά ομάδων με άκρα μυστικότητα για να συζητήσουν το μέλλον της διοργάνωσης.

Ανάμεσά τους και οι ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές του sprotfm.gr απάντησαν θετικά στο κάλεσμα πέντε ακόμα ομάδων για συζητήσεις που αφορούν τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργανώτριας Αρχής, Τζόρντι Μπερτομέου. Οι ομάδες είναι συγκεκριμένα οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και Ζαλγκίρις Κάουνας. Το «παρών» έδωσαν για κάποιες από αυτές οι πρόεδροι, και για άλλες οι εκπρόσωποί τους.

Όλες οι ομάδες, έχουν αρκετές αμφιβολίες για το αν ο Ισπανός παράγοντας λειτουργεί σωστά αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα που διαχειρίζεται, ενώ υπάρχουν πολλά παράπονα για τα χρήματα που μπαίνουν τελικά στα ταμεία τους. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως όλα δείχνουν πως οι επτά αυτές ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο, θα θέσουν θέμα αντικατάστασής του μετά από 21 χρόνια στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή.

Οι εξελίξεις πάντως μεταφέρονται για το καλοκαίρι και την γενική συνέλευση του Ιουνίου, με το μέτωπο πάντως να είναι πολύ ισχυρό και να κρύβει μία ακόμα μεγάλη είδηση, την συμφωνία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε θέμα που αφορά την Ευρωλίγκα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top