Πρίφτης: «Μοναδική στιγμή για μένα, τους παίκτες και την ομάδα»

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε κάθε λόγο για να είναι ενθουσιασμένος από τη νίκη της Ούνιξ στην Μπολόνια επί της Βίρτους (100-107) και την πρόκριση στον τελικό του EuroCup και στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν.

Ο κόουτς της ρωσικής ομάδας δήλωσε:

«Είναι μια μοναδική στιγμή για μένα προσωπικά, για τους παίκτες και την ομάδα. Θα πάρουμε μέρος του χρόνου στην Ευρωλίγκα με τις κορυφαίες ομάδες. Είμαι ευγνώμων στους παίκτες μου, το επιτελείο μου, όλους όσους βρίσκονται δίπλα μας και τους ανθρώπους της ομάδας.

Υπήρχε μια πολύ θετική αύρα γύρω μας πριν το ταξίδι μας. Θέλω να πω “ευχαριστώ” στον πρόεδρό μου, που είναι ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος, ο οποίος όμως βρίσκεται κάθε μέρα στο γήπεδο. Στηρίζει την ομάδα, είναι πολύ κοντά μας και προσπαθεί να μας δώσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες να δουλέψουμε. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να του δώσουμε αυτή τη χαρά.

Φυσικά, τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Έχουμε τους τελικούς μπροστά μας, αλλά το σημερινό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Ήταν ένας τελικός και για τις δύο ομάδες, αλλά οφείλω πολλά σε όλο το επιτελείο και το ιατρικό γιατί μας βοήθησαν σημαντικά στα δύο τελευταία στάδια με τη Λόκο και τώρα με την Βίρτους. Χάρη σε αυτούς και τη δική τους συμβολή έπαιξαν κάποιοι παίκτες σήμερα. Για εμάς ήταν έκπληξη ότι ο Ουόλτερς ήταν έτοιμος σήμερα. Οπότε είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας μου και είμαι χαρούμενος για τη νίκη.

Είναι μια μοναδική στιγμή και μια ξεχωριστή εμπειρία. Δουλεύεις πολλά χρόνια, δουλεύεις μήνες για να ζήσεις αυτή τη μοναδική στιγμή, οπότε είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top