Τσάπας: «Ο Αγγέλου και η επόμενη μέρα»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αποχώρησε από τον Ιωνικό για να αναλάβει την ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Τσάπας τού ευχήθηκε τα καλύτερα, δίνοντας το στίγμα και για την επόμενη μέρα της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Η φετινή χρόνια ήταν η πιο κρίσιμη στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας.
Με πολύ αγώνα και με πολλές θυσίες η ομάδα μας ξεπέρασε όλους τους σκοπέλους, σ’ αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θέματα και πλέον ατενίζει με περισσή αισιοδοξία το μέλλον.

Κομβικό ρόλο στο να κλείσει απόλυτα επιτυχημένα η φετινή χρόνια, έπαιξε η παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου. Κάλυψε τομείς πολύ περισσότερους απ’ ότι αναλογούν σ’ έναν προπονητή και έβγαλε πολύ γρήγορα την ομάδα από δύσβατα μονοπάτια στην “Λεωφόρο της παραμονής” στην Basket League!

Από την στιγμή όμως που του παρουσιάστηκε η επόμενη πρόκληση στην καριέρα του, εμείς έχουμε την ηθική υποχρέωση να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στον επόμενο σταθμό του. Ήταν τιμή για την ομάδα μας η συνεργασία μαζί του.

Στο τέλος Μαΐου θα παρουσιαστεί επίσημα το πλάνο της νέας σεζόν, βασισμένο σε άξονες που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους φίλους του Ιωνικού. Ευχή όλων τη νέα χρονιά να παίζουμε με τον 6ο παίκτη στο πλευρό μας, τον κόσμο μας μέσα στον κατάμεστο Πλάτωνα

Εις το επανιδείν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top