Τα ντεσού της διεξαγωγής του ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Στο “Παλατάκι” κάθονταν σήμερα σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να αναβληθεί για μια ακόμα φορά.

“Πως θα κρατήσουμε τόσο καιρό τους παίκτες με δυνατό κίνητρο; Θα ήταν τεράστιο πρόβλημα και άλλη αναβολή” συζητούσε ο Χατζόπουλος με τους συνεργάτες του. Γνωρίζοντας ότι η επόμενη υποχρέωση της ομάδας του θα ήταν στις 28/4, εφόσον δεν θα υπήρχαν απρόοπτα στο πρόγραμμα, όπως αυτό το νέο με τα κρούσματα του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο καταστροφή μεγαλύτερη θα ήταν και για τον Παναθηναϊκό αλλά και για την Εθνική. Ακόμα και για τον Ηρακλή σε περίπτωση που δεν προχωρήσει στα πλέι οφ, τα οποία είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν στις 12 Μαίου. Με τον Παναθηναϊκό να χρωστά ήδη παιχνίδια κυπέλλου και να φορτωθεί άλλες δύο αναβολές…(ΠΑΟΚ, Ηρακλή);

Τελικά το ματς της Κυριακής φαίνεται ότι θα γίνει κανονικά. Στον Παναθηναϊκό καταλαβαίνουν τι τους περιμένει μια αναβολή και δεν ζήτησαν από τον ΕΣΑΚΕ κάτι ανάλογο. Ωστόσο ακόμα και να το έκαναν, δύσκολα το αίτημα θα γινόταν δεκτό. Ο λόγος;

Τα τρία κρούσματα αφορούν έναν προπονητή και δύο παίκτες, εκ των οποίων ο ένας δεν είναι δηλωμένος στην Ελληνική Λίγκα (ο 2ος φέρεται να είναι Έλληνας). Έτσι σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δεν έχει τύχη αίτημα αναβολής και ο ΠΑΟΚ περιμένει κανονικότατα τους “πράσινους” που βέβαια θα μείνουν στην Θεσσαλονίκη και για το ματς του Ιβανώφειου, αρκεί με τα επόμενα τεστ να μην εμφανιστούν νέα κρούσματα, γιατί τότε… επιστροφή Αθήνα και πονοκέφαλος στην λίγκα και στην ΕΟΚ (ναι αυτή των δικαστηρίων και της… κολοκυθιάς).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top