Κάτας: «Ικανοποιημένος από την απόδοσή μας μετά το 10’»

Με αφορμή την έναρξη των playoffs στην EuroLeague, ο Όντεντ Κάτας ευχήθηκε την επόμενη σεζόν να δώσει το «παρών» και ο Παναθηναϊκός. 

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή ο Ισραηλινός τεχνικός είπε για το ματς «αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο δεν παίξαμε άμυνα, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Στο υπόλοιπο παιχνίδι παίξαμε έξυπνη άμυνα και σε γενικά γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας στο ματς».

Όσον αφορά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως επίσης και για τις φήμες της νέα EuroLeague, είπε: «Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να του κάνετε αυτή την ερώτηση. Δεν γνωρίζω πολλά για την πολιτική των διοργανώσεων, είμαι απλά κάποιος που αγαπά το μπάσκετ. Ξέρω ότι ξεκινούν τα playoffs της EuroLeague και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσουμε, δεν έχω κάτι παραπάνω να πω πάνω σε αυτό».

Όσο για την απουσία του Παναθηναϊκού από τα playoffs;  «Εύχομαι να ήμασταν εκεί, είναι ένας θεσμός που είναι σημαντικό να φτάσεις ως εκεί. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να είμαστε εκεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top