Σαχπατζίδης: «Ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του»

Το Μεσολόγγι θα δώσει αύριο (28/4) το τελευταίο του παιχνίδι στην Basket League και ο Γιάννης Σαχπατζίδης τόνισε ότι ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του.

Το blog του Έλληνα σέντερ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο παιχνίδι μας στην Α1. Κοιτάζοντας πίσω στη φετινή χρονιά δεν μπορώ παρά να νιώθω περήφανος για την προσπάθεια όλων, των συναθλητών μου, του τεχνικού επιτελείου και των ανθρώπων της ομάδας, της διοίκησης.

Μπορεί να μην καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, που ήταν η παραμονή μας στη μεγάλη κατηγορία, όμως παλέψαμε σε κάθε παιχνίδι και δεν φοβηθήκαμε κανένα αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε τόσες αντιξοότητες που φτάσαμε στο σημείο να μη μας ξαφνιάζει τίποτα! Από το γήπεδο μέχρι τη συχνές αλλαγές στο ρόστερ σχεδόν κανένας μήνας δεν ήταν ίδιος με τον προηγούμενο!

Κλείνοντας θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο μας, ο οποίος αν και, λόγω των συνθηκών, δεν μπόρεσε να έχει φυσική παρουσία στο γήεδο, μας στήριξε με κάθε τρόπο. Προσωπικά, δεν γνωρίζω καμία άλλη ομάδα, της οποίας οι οπαδοί στήριζαν με τα μηνύματά τους την προσπάθεια σε κάθε αγωνιστική ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε όλους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top