Ανακούφιση για Γιάννη, διπλό στο Σικάγο (VIDEO)

Στις καρδιές τους επέστρεψαν οι θέσεις των ανθρώπων των Μπακς και όλων των Ελλήνων, καθώς ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο χθεσινό ματς με τους Ρόκετς δεν αποδείχτηκε σοβαρός.

Η ομάδα του Μιλγουόκι χωρίς τον ηγέτη της, που έχει απλώς ένα διάστρεμμα, πέρασε με 108-98 από το Σικάγο επιστρέφοντας στις νίκες.

Ο Μπρουκ Λόπεζ και ο Κρις Μίντλετον είχαν από 22 πόντους, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 16 πόντους και 14 ριμπάουντ για την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ, που δήλωσε πως σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Greek Freak εν όψει και του αγώνα της Κυριακής με τους Νετς. Πιθανότατα πάντως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να προφυλαχθεί και να μείνει εκτός για κάποιους αγώνες, αφού δεν υπάρχει λόγος για ρίσκα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε 13 λεπτά είχε 3 πόντους (1/2 βολές, 1/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος στη δωδέκατη σερί νίκη των Μπακς επί των «ταύρων».

Ο Κόμπι Γουάιτ με 21 και ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 17 πόντους πάλεψαν περισσότερο για τους Μπουλς, που έπαιξαν ξανά δίχως τον (σε καραντίνα) Ζακ ΛαΒίν. Η ομάδα του Σικάγο πλέον έχει απομακρυνθεί από τη δέκατη θέση που οδηγεί στα play in.

Δωδεκάλεπτα: 16-28, 44-52, 63-80, 98-108

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top