ΠΑΟΚ: Επιστρέφει σήμερα ο “Λύκος” και αρχίζει η δουλειά για ΑΕΚ

 

Ο Άρης Λυκογιάννης επιστρέφει σήμερα από την Αθήνα και από το απόγευμα αρχίζει και πάλι την δουλειά στο παρκέ με φόντο την σειρά των προημιτελικών των πλέι οφ με την ΑΕΚ. Η αποφόρτιση της ομάδας ολοκληρώθηκε και πλέον αρχίζει non stop προετοιμασία με στόχο ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί τουλάχιστον ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει ότι περισσότερο του αναλογεί στην προσπάθεια πρόκρισης.

 

Πάντως οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ έμειναν στην Θεσσαλονίκη. Εξαίρεση ήταν ο Γκρίφιν που πέρασε μερικές μέρες στην Σαντορίνη με την μητέρα του και την σύντροφο του-πήγε στο νησί κατευθείαν από Αγρίνιο-οι Παπαντωνίου, Κακλαμανάκης που μετά το τελευταίο ματς ταξίδεψαν στην Αθήνα και ο Τσαλμπούρης που βρέθηκε στην Κατερίνη, ιδιαίτερη πατρίδα του. Αρκετοί από τους “παραμένοντες” φρόντισαν και εκμεταλλεύτηκαν το 5ήμερο κενό με προαιρετικές προπονήσεις την Μ. Παρασκευή και την Δευτέρα του Πάσχα. Μαργαρίτης, Τσαλμπούρης, Μπιτς, Καμπερίδης, Τέρνερ, Λοβ ήταν από αυτούς που κράτησαν τη φόρμα τους με μπάλα ή βάρη.

 

Στο μεταξύ ο Λυκογιάννης εκπόνησε πλάνο που περιλαμβάνει ορισμένες αλλαγές στην συνηθισμένη προετοιμασία, αλλαγές που βασίζονται στην εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο παρκέ με τον Αγγέλου στον πάγκο. Φυσικά κανείς δεν παρασύρεται στον ΠΑΟΚ με τα όσα έχουν ακουστεί πρόσφατα για τα οικονομικά της Ένωσης, για τα 6 ban ή για την φημολογία που έχει αφήσει Λάνγκφορντ, Μορέιρα εκτός προπονήσεων και αγώνων (επισήμως εμφανίζονται με προβλήματα τραυματισμών). Το μυαλό όλων είναι στο αγωνιστικό κομμάτι και στα ποιοτικά και ποσοτικά αβαντάζ που έχει η ΑΕΚ.

 

Τέλος θα γίνει προσπάθεια από τον Χατζόπουλο να καταβληθεί άμεσα και ο Απρίλιος, ουσιαστικά ο τελευταίος μήνας των δόσεων συμβολαίων ειδικά για τους ξένους-έχει γίνει ανανέωση συμβολαίων για όσο διαρκούν τα πλέι οφ, αφού τα αρχικά είχαν ισχύ μέχρι τέλη Απριλίου- ώστε η ομάδα να μπει στην σειρά με την ΑΕΚ με την ψυχολογία στο ζενίθ. Παράλληλα θα κληθεί με εξώδικο (συνηθισμένη πρακτική) να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ρούμογλου (φέρεται να έχει υπογράψει ισχυρό συμφωνητικό), καθώς σε 10 μέρες κλείνει τα 18.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top