Κρίσιμη μέρα για την εγγυητική επιστολή

Οι συζητήσεις των ανθρώπων του Άρη με τους πιστωτές συνεχίζονται αδιάκοπα και η σημερινή (11/5) είναι κρίσιμη μέρα για το θέμα της εγγυητικής επιστολής.

Οι έχοντες λαμβάνειν είχαν καταθέσει νέα αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης. Η εκδίκαση είχε πάρει αναβολή και θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη (12/5). Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ κορυφώνουν τις συζητήσεις τους με τους πιστωτές, ώστε να μην καταπέσει η εγγυητική.

Οι πιο δύσκολες περιπτώσεις είναι αυτές των Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Βεργίνη, όμως τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί οι συζητήσεις με τους δύο παίκτες και μένει να φανεί αν έστω και την ύστατη στιγμή βρεθεί η “χρυσή τομή”. Με τους υπόλοιπους πιστωτές υπάρχει ένα σημείο επαφής, το οποίο φυσικά μένει να φανεί και στην πράξη.

Στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι να “γλιτώσουν” την εγγυητική, αφού αν καταπέσει, πρέπει να ανοίξουν νέα με την άμεση καταβολή 60.000 ευρώ. Αν, δε, ο ΕΣΑΚΕ εφαρμόσει και το μέτρο της… έξτρα εγγυητικής, των 80.000 ευρώ, γίνεται κατανοητό σε πόσο δύσκολη κατυάσταση θα βρεθεί η ομάδα.

Στον Άρη εύλογα έχουν ρίξει το βάρος στη συγκεκριμένη υπόθεση η οποία ανάλογα με την εξέλιξή της (και αν χρειαστεί να δοθούν χρήματα για την εγγυητική ή όχι) θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες που απασχολούν την ομάδα, όπως αυτή των ban της ΦΙΜΠΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top