Αγγέλου: «Δίκαια νίκησε ο ΠΑΟΚ»

Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν ήταν εγκεφαλικά έτοιμη αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αγγέλου, που χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ στο 2ο ματς της σειράς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Για το 2ο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε προσεγγίσει το παιχνίδι σαν δυο ημίχρονα και μία παράταση. Τα 19-9 στα λάθη τα λέει όλα. Στο προηγούμενο παιχνίδι μέχρι το 30′ ήταν ο ΠΑΟΚ μπροστά. Σήμερα μας ανάγκασε ο ΠΑΟΚ σε λάθη κι εμείς δεν είχαμε το σουτ. Το μπάσκετ είναι απλό. χάσαμε δίκαια. Δεν είχαμε την κουλτούρα των playoffs και μας τιμώρησε ο ΠΑΟΚ».

– Για το που κρίθηκε το αποτέλεσμα: «Η επίθεση είναι θέμα ημέρας. Το να σου παίρνει τις αντοχές ο αντίπαλος είναι το πρόβλημα. Έπαιξε πολύ καλή και επιθετική άμυνα ο ΠΑΟΚ και μας εγκλώβισε, πρέπει να επανέλθουμε. Καταρχάς το μπάσκετ χωρίζεται σε 5 πράγματα. Τα τρία είναι ριμπάουντ, άμυνα, λάθη. Μετά έχουμε το ποιοτικό κομμάτι, εκεί μας κέρδισε ο ΠΑΟΚ, στο κομμάτι με τις κατοχές ελέγχαμε τα ριμπάουντ αλλά κάναμε λάθη. Όταν δεν ελέγχεις τις κατοχές δεν ελέγχεις τον ρυθμό. Ήμασταν στο παιχνίδι με κακό τρόπο, ο εκνευρισμός φέρνει ατομικότητα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν νιώθαμε καλά και δεν ήμασταν εγκεφαλικά έτοιμοι. Ενώ ήταν 4-5 πόντους στο 34-35 πηγαίναμε με ανορθόδοξο τρόπο στο καλάθι. Ο ΠΑΟΚ πήγαινε όπως έπρεπε».

– Για τους Τσαλμπούρη και Παπαντωνίου: «Ο Παπαντωνίου είναι τέτοιος παίκτης. Φέτος δυσκολεύτηκε να μπει σε ένα ρόλο μπακ απ. Σε τέτοια παιχνίδια έχει χαρακτήρα. Ο Τσαλμπούρης έχει για χαρακτηριστικό το σουτ. Έχει σταθερότητα. Εμείς απλά δεν το υπολογίσαμε. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε δηλαδή άλλους δύο παίκτες από την πίσω γραμμή του κι έλεγξε το παιχνίδι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top