Ένας χρόνος χωρίς τον Δημήτρη Γκίμα – Δε σε ξεχνάμε ποτέ…

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο Δημήτρης Γκίμας, ένας ξεχωριστός άνθρωπος και προπονητής “έφυγε” ξαφνικά και άδικα από κοντά μας.

 

Ήταν Σάββατο 16 Μάιου του 2020, όταν ο Δημήτρης Γκίμας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, βυθίζοντας στο πένθος τόσο τον Φίλιππο Βέροιας, όσο και την μπασκετική Ελλάδα.

Ο 55χρονος τεχνικός αποτέλεσε το σημείο αναφοράς, βάζοντας την σφραγίδα του σε μια ολόκληρη εποχή, με την θύμηση του να μένει ανεξίτηλη.

Αύριο (16/5) συμπληρώνεται ένας χρόνος , με το ετήσιο μνημόσυνο του «Τίγρη» να τελείται σήμερα (15/5) στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα (Κυριωτίσσης) στη Βέροια σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Αναλυτικά : «Πέρασε ένας χρόνος !!!! Ήταν 16 Μαϊου 2020 όταν η είδηση της απώλειας του αγαπημένου μας coach Δημήτρη Γκίμα έπεσε σαν βόμβα στον μπασκετικό χώρο. Ο “Τίγρης”¨απεβίωσε σε ηλικία μόλις 55 ετών έχοντας καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στον αθλητισμό της πόλης αλλά και όλης της Ελλάδας ανεβάζοντας την ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου στα σαλόνια των μεγάλων κατηγοριών.

Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα (Κυριωτίσσης) στη Βέροια σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Πέρασε λοιπόν ένας χρόνος που είναι μακριά μας ο “Τίγρης”. Ένας χρόνος που το χτύπημα των ποδιών σου στο παρκέ του Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” δεν ακούγεται.

“Τίγρη” μας λείπεις…. αλλά είσαι ΕΔΩ…..».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top