Ρίγη συγκίνησης στην είσοδο του Κόμπι στο Hall of Fame (VIDEO)

Ράγισαν καρδιές κατά την τελετή εισόδου του Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame.

Ο θρύλος των Λέικερς, που έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020, μπήκε στο πάνθεον του ΝΒΑ. Η χήρα του, Βανέσα, με μια υπέροχη ομιλία μίλησε για τον σύζυγό της έχοντας στο πλευρό της τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος δεν πήρε το λόγο αλλά ήταν εμφανώς συγκινημένος.

«Ο Κόμπι σε θαύμαζε. Το να είσαι εδώ, σημαίνει πολλά για εμάς», είπε αρχικά απευθυνόμενη στον Τζόρνταν και συνέχισε: «Μακάρι ο άνδρας μου να ήταν εδώ για να λάβει αυτό το βραβείο. Και αυτός και η Τζίτζι άξιζαν να βρίσκονται εδώ για να παρακολουθήσουν την τελετή. Είναι σαν να τον βλέπω να παίρνει το βραβείο και να λέει τα δικά του. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Κόμπι. Ήταν μοναδικός. Τα στατιστικά του μιλούν από μόνα τους, δεν έκοψε ποτέ δρόμο όταν κάτι αφορούσε το μπάσκετ. Τον θυμάμαι να λέει ότι ο κόσμος έβαλε στην άκρη κάποια χρήματα για να τον δει, ίσως για μία φορά, δεν ήθελε να μένει εκτός αγώνων. Το σημαντικότερο κατόρθωμά του ήταν ότι έγινε ο καλύτερος πατέρας για τα κορίτσια του. Σε κάθε ζωή, πάλι εσένα θα διάλεγα. Συγχαρητήρια μωρό μου, τα κατάφερες, είσαι στο Hall of Fame τώρα. Είσαι ένας αληθινός πρωταθλητής, όχι απλώς ένας MVP. Είσαι ένας σπουδαίος. Είμαι περήφανη για εσένα, θα σε αγαπώ για πάντα, Κόμπι Μπράιαντ».

Παρόντρε ήταν θρύλοι του μπάσκετ, όπως οι Μάτζικ Τζόνσον, Πάου Γκασόλ, Τζούλιους Έρβινγκ, Ντοκ Ρίβερς, Ντάνι Έιντζ, Χακίμ Ολάζουον και Αλόνζο Μούρνινγκ ενώ στο τέλος όλο το κοινό φώναξε ρυθμικά «Κόμπι, Κόμπι» τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη ενός εκ των κορυφαίων παικτών που έπιασαν ποτέ την πορτοκαλί μπάλα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top