«Κάναμε λάθος…». Ε, και;

Έκλεψαν τον ιδρώτα παικτών, προπονητών, μελών μιας ομάδας και ελπίδων χιλιάδων φιλάθλων και μετά…; Το γκρι τρίο-δεν ήταν μόνο ο Κορομηλάς, ανάλογη ευθύνη έχουν οι Πουρσανίδης, Τζιοπάνος- ενημερώθηκε για το πως εξελίχθηκε η φάση των 27΄΄, ίσως την είδαν και στα αποδυτήρια και… παραδέχθηκαν: “Κάναμε λάθος”.

Σοβαράααα; Το λάθος είναι που σφυρίζουν ακόμα και δεν βρίσκονται ήδη από την ΚΕΔ στο σπίτι τους. Τώρα είναι αργά. Το “λάθος” δεν είναι… “λάθος”, είναι στοχευμένη ενέργεια, από την στιγμή που είχαν την δυνατότητα για ίνσταντ ριπλέι και δεν το χρησιμοποίησαν για να είναι ήρεμοι και οι ίδιοι με την συνείδηση τους (ποιά;).

Όσο για την εκ κερκίδας συμπεριφορά; Το Βasketplus έγραψε εδώ και ώρα για την βροχή από μπουκάλια στον Χατζόπουλο και για την φραστική επίθεση στον Λυκογιάννη. Στο φύλλο αγώνα; Μπααααα…

Και του χρόνου με υγεία και με Κορομηλά, Πουρσανίδη, Τζιοπάνο για περισσότερες μεγάλες μπασκετικές στιγμές. Και εσύ Χατζόπουλε-Θανάση κατά τον Ευάγγελο-πλήρωνε, ζήσε με άγχος, κάνε και ενέσεις για να ακολουθήσεις την αποστολή. Νοιάζεται κανείς; Λάθος… όπως είπαν και οι διάσημες σφυρίχτρες της Α1.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top