Γιατράς: «Αφιερωμένη στον Θανάση Τριανταφυλλίδη»

Ο Μάκης Γιατράς είχε κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος από την ευρεία νίκη του Προμηθέα επί του Περιστερίου και την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι ο Μάκης Γιατράς δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Καταρχήν, αφιερώνουμε τη νίκη και την πρόκριση στον αδερφό μας, τον Θανάση Τριανταφυλλίδη. Δεν είναι μαζί μας πριν από το παιχνίδι του Κυπέλλου. Είναι η δύναμή μας, είναι ο άνθρωπος που τον χρειαζόμαστε, είναι ο άνθρωπος που μας αγαπάει και τον αγαπάμε πολύ. Του ευχόμαστε να τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Προσωπικά είμαι ευτυχισμένος, γιατί ήθελα μεν την πρόκριση, αλλά ήθελα να την αφιερώσω και στον Θανάση. Φάνηκε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Είχαμε άγχος στην αρχή, όμως βρήκαμε ρυθμό μέσα από την άμυνα. Συγχαρητήρια και στο Περιστέρι για την προσπάθειά του σε δύσκολες συνθήκες.

Ο Προμηθέας θα είναι την Τρίτη και πάλι σε μια συνέντευξη Τύπου ημιτελικών πρωταθλήματος. Δεν είναι κάτι σύνηθες για μια επαρχιακή ομάδα. Μπροστά μας, πλέον, έχουμε τα παιχνίδια με το Λαύριο Megabolt, στο οποίο έχουμε απέραντο σεβασμό. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και ο καλύτερος να περάσει στους τελικούς.

Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα αγωνιστικά και παίξαμε συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια, χωρίς να έχουμε το μεγάλο ρόστερ. Βρέθηκαν, όμως, παιδιά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα, ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο Λούντζης, ο Κλαβέλ, ο Χριστοδούλου, ο μικρός Αγραβάνης που μας έδωσε ενέργεια, τα αδέρφια Γκραντ, όλοι όσοι έπαιξαν τα έδωσαν όλα. Ο Χάρης Γιαννόπουλος είναι ένας πολύ καλός παίκτης, μπορεί να μην φαίνεται αυτό το διάστημα επιθετικά, όμως παίζει πάντα με ψυχή για την ομάδα. Σήμερα ήταν θετικός και ο Αγκμπελίζ. Πλέον, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και από θέμα ενέργειας και από θέμα τακτικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top