Φασούλας: «Αναπάντητα ερωτήματα για τις εκλογές στην Λεωφόρο»

Για αναπάντητα ερωτήματα και έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για την διαδικασία που ακολούθησε η διοίκηση πρωτοδικείου της ΕΟΚ να ορίσει εκλογές στις 30 Μαΐου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κάνει λόγω η παράταξη του υποψήφιου προέδρου της ομοσπονδίας, Παναγιώτη Φασούλα, «Πρώτα το Μπάσκετ».

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Η συνεδρίαση των Μελών του προσωρινού ΔΣ της ΕΟΚ της 20ης Μαΐου 2021, μετά την απόφαση των 16 εκ των 21 μελών της για τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών στις 30 Μαΐου στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”, χωρίς να έχουν περιέλθει υπόψιν μας ως Μέλη του ΔΣ οι απαραίτητες άδειες από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, εγείρουν σημαντικά ερωτήματα:

1. Η αλληλογραφία με το αίτημα αλλά και η απάντηση άδειας τέλεσης της Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών στο στάδιο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας “Απόστολος Νικολαΐδης” προς την αρμόδιους κρατικούς φορείς (ΕΟΔΥ, Επιτροπή Λοιμοξιολόγων, Υπουργείο Υγείας, Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας) υφίστανται;

2. Η σχετική αλληλογραφία των αιτημάτων προς το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ και οι έγγραφες απαντήσεις τους, υφίστανται;

3. Έχουν προετοιμαστεί και έχουν σχεδιαστεί αναλυτικά όλα εκείνα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να υποδεχθούν την άνω των 600 ατόμων Γενική Συνέλευση και διαδικασία Αρχαιρεσιών; Έχει κατατεθεί και εγκριθεί το συγκεκριμένο σχέδιο διεξαγωγής προς τις αρμόδιους φορείς;

Τα καίρια αυτά ερωτήματα δεν έλαβαν απαντήσεις κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, παρά μόνο αοριστίες, παρότι είχαμε ζητήσει πριν την έναρξη της συνεδρίασης να μας επιδοθούν αναλυτικά όλα τα έγγραφα.

Καλούμε την προσωρινή Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να μας κοινοποιήσει άμεσα, όσα από τα ανωτέρω σχετικά έγγραφα έχει στη διάθεση της.

Τα μέλη Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της Ε.Ο.Κ.

Φάνης Χριστοδούλου
Ευθύμης Ρεντζιάς
Μπάμπης Μαρκάκης
Μέμος Ιωάννου
Παναγιώτης Φασούλας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top