Ισοφάρισαν Νικς, Γκρίζλις, άνετο 2-0 για Σίξερς (VIDEOS)

Στα ίσα τη σειρά με τους Ατλάντα Χοκς έφεραν οι Νιου Γιορκ Νικς, που επιβλήθηκαν με 101-92 των «αετών» και ισοφάρισαν σε 1-1.

Οι Νεοϋορκέζοι τα βρήκαν σκούρα μέχρι το ημίχρονο, μένοντας πίσω μέχρι και με 15 πόντους (57-42), όμως ανέτρεψαν τα δεδομένα στην 3η περίοδο και έφτασαν στην επικράτηση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Ντέρικ Ρόουζ, που είχε 26 πόντους, με τον Ραντλ να κάνει κι αυτός σπουδαίο ματς (15 πόντοι, 12 ριμπάουντ). Από τη μεριά των ηττημένων, ξεχώρισε με 30 πόντους ο Γιανγκ.

Δείτε ΕΔΩ το box score του αγώνα.

Οι δε Φιλαδέλφεια 76ερς, έκαναν το 2-0 ενάντια στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, τους οποίους νίκησαν εύκολα με 120-95, και απέχουν πλέον άλλες δύο νίκες από την πρόκριση στον επόμενο γύρο των playoffs.

Στους 22 πόντους σταμάτησαν οι Σίμονς και Εμπίντ, ενώ για τους «μάγους» ο Μπιλ είχε 33, ήταν όμως απελπιστικά μόνος.

Δείτε ΕΔΩ το box score του αγώνα.

Με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να επιστρέφει στην δράση μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και να μετρά 25 πόντους, οι Γιούτα Τζαζ επιβλήθηκαν 141-129 των Μέμφις Γκρίζλις και έφεραν τη σειρά στο 1-1.
Οι Τζαζ πήραν διαφορά 22 πόντων από το πρώτο ημίχρονο (76-54) αλλά είδαν τις «αρκούδες» να επανέρχονται στην 3η περίοδο, προτού ξεφύγουν εκ νέου και σφραγίσουν τη νίκη στο τελευταίο δωδεκάλεπτο.
Εκτός του Μίτσελ, σπουδαία εμφάνιση έκαναν και οι Κόνλεϊ (20 πόντοι, 15 ασίστ) και Γκομπέρ (21 πόντοι και 13 ριμπάουντ), ενώ από τη μεριά των ηττημένων ξεχώρισε ο τρομερός Μοράντ, που έκανε ρεκόρ καριέρας σημειώνοντας 47 πόντους!

Δείτε ΕΔΩ το box score του αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top