Ακαδημία Άρη: Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Camp

Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαιρινό καμπ της Ακαδημίας Μπάσκετ του Άρη έχει ξεκινήσει και οι ιθύνοντές της τονίζουν ότι οι εγγραφές συνεχίζονται. 

Η Ακαδημία αναφέρει:

«Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του καλοκαιρινού Camp του ARIS Elite Basketball Program.

Το Camp της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΡΗ θα ανοίξει τις πύλες του η Δευτέρα 7 Ιουνίου και οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και είναι πασιφανές ότι πολλά παιδιά θα δώσουν το «παρών» στις εγκαταστάσεις του ΑΡΗ, προκειμένου να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ στην ομάδα που έβαλε το άθλημα στα σπίτια των Ελλήνων, από ένα άρτια καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο, αποτελούμενο από τους Δημήτρη Μήτσικα, Αντώνη Ασημακόπουλο και Φοίβο Γυμνόπουλο.

Το Camp της θα λάβει χώρα σε δύο περιόδους (7/6-25/6 και 5/7-23/7) για αθλητές ηλικίας 9-18 ετών (γεννημένοι 2004-2011), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΡΗ

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές. Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας, δυναμικότητας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητες τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Για εγγραφές:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988 629944

ή για ηλεκτρονική εγγραφή στο https://arisbcacademy.gr/εγγραφη/

Όσα θέλετε να ξέρετε για το Camp του ΑΡΗ, ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top