ΒΟΜΒΑ: Λέει αντίο στον Προμηθέα ο Μάκης Γιατράς!

Μετά από χρόνια παρουσίας και προσφοράς στον Προμηθέα Πάτρας, ο Μάκης Γιατράς, όπως όλα δείχνουν, θα πει “αντίο”. Ο έμπειρος τεχνικός και έχων την ευθύνη για το μπασκετικό “θαύμα” της Πατρινής ομάδας, απ’ το 2013 και μετά, με συνεχείς ανόδους απ’ τις Εθνικές κατηγορίες, εντυπωσιακές παρουσίες στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, αλλά και στην Ευρώπη, κατάκτηση του Σούπερ Καπ φέτος και παρουσία και στους “4” της Α1 φέτος, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Η απόφασή του, όπως αποκαλύπτει το BasketPlus.Gr, δεν είναι προίον πρόσκαιρης απογοήτευσης ή απόρροια μιας π.χ. κακής εμφάνισης ή ήττας της ομάδας του. Ο Γιατράς δεν είναι “χθεσινός” στο μπάσκετ, ούτε κανένας άπειρος που θα κάθεται για να λέει μόνο ότι είναι κάπου.

Ο ίδιος θα αναλύσει, θέλουμε να πιστεύουμε, τους λόγους της αποχώρησής του απ’ τον Προμηθέα, και του “διαζυγίου” με τον Βαγγέλη Λιόλιο, που μαζί πορεύθηκαν τα τελευταία χρόνια απ’ τη Γ Εθνική ως τα σαλόνια της Ευρώπης.

Βεβαίως η αποχώρησή του απ’ την Αχαϊκή ομάδα, με την οποία φυσικά και θα τελειώσει τη σειρά με την ΑΕΚ, δε σημαίνει ότι σταματά απ’ την προπονητική. Ο Γιατράς, καλύτερος προπονητής της Α1 την σεζόν 2018-2019, είναι εκ των κορυφαίων κόουτς και φέτος στην κατηγορία και θα εξετάσει προτάσεις για τη συνέχεια της καριέρας του.

Κ.ΚΟΥΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top