Αποφάσεις και ενημέρωση από Χατζόπουλο στη Γ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σήμερα (7/6) έλαβε χώρα η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπου λήφθηκαν αποφάσεις και έγινε ενημέρωση από τον Θανάση Χατζόπουλο για το θέμα της εξασφάλισης του πιστοποιητικού για το νέο πρωτάθλημα.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και στην οποία συμμετείχε το 73,31% των μετόχων της εταιρίας.

Η ΓΣ αποφάσισε ομόφωνα τα εξής…

1)Την έγκριση των χρηματοοικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 01/07/2019 – 30/06/2020.

2)Την έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρίας για την εταιρική χρήση 01/07/2019 – 30/06/2020 και την απαλλαγή των μελών του ΔΣ και των ελεγκτών.

3)Την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για την εταιρική χρήση 01/07/2020 – 30/06/2021.

Δεν υπήρξε υποψηφιότητα για τον διορισμό αιρετής διοίκησης.

Στο τέλος της ΓΣ των μετόχων υπήρξε ενημέρωση από τον κ. Θανάση Χατζόπουλο για την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών που έγιναν ώστε ο ΠΑΟΚ να καταθέσει πλήρη φάκελο αδειοδότησης για την συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα (2021-22) και μέσα στα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σημερινή ΓΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δεν αφορούσε όσους συμμετείχαν στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, καθότι δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι διαδικασίες πιστοποίησης του κεφαλαίου και έγκρισης των νέων μετόχων από την ΕΕΑ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top