Σερέλης: «Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας»

Το Λαύριο στάθηκε ανταγωνιστικό για 25 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό όμως στο τέλος δεν άντεξε.

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το αποτέλεσμα και η διαφορά μοιάζουν με τον πρώτο αγώνα. Όμως, θεωρώ πως σήμερα η ομάδα μου για 25′ ήταν ανταγωνιστική. Παίξαμε σχεδόν όπως θέλαμε να παίξουμε κυρίως εκτός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δείξαμε καλά στοιχεία και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά.

Σίγουρα, όταν χάνεις τη συγκέντρωσή σου με τον Παναθηναϊκό όχι για 3-4′, αλλά για δυο – τρεις φάσεις, είναι αρκετό για να πάρει μια διαφορά και να καθαρίσει το ματς.

Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο με δύο – τρεις αβλεψίες μας η διαφορά πήγε στους 14π. και το παιχνίδι δεν ήταν σε καμία περίπτωση για να λήξει το πρώτο μέρος με σκορ 44-30. Επίσης, στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου είχαμε την ευκαιρία να είμαστε κοντά, στους 9-10 πόντους διαφορά. Όμως, φάγαμε τρίποντο στον αιφνιδιασμό στο τέλος.

Προφανώς, το πιο πιθανό είναι πως δεν θα άλλαζε το ποιος θα ήταν ο νικητής. Αλλά, νομίζω και πάλι ότι αυτή η διαφορά, η σημερινή, δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια της ομάδας μου, που ήταν αρκετά καλή, σε σχέση με το πρώτο ματς που χάσαμε.

Επιστρέφουμε στο Λαύριο. Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι γνωστός. Είμαστε στους τελικούς, ακόμα και αυτοί που δεν μας είχαν παρακολουθήσει πολύ πλέον έχουν καταλάβει τον τρόπο μας και τον ξέρουν. Δεν θα αλλάξουμε κάτι. Η ομάδα έχει μια νοοτροπία και μια φιλοσοφία και παίζει σε όλα τα παιχνίδια με την ίδια. Θα προσπαθήσουμε, αν είναι δυνατό, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό και να κερδίσουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top