Αντετοκούνμπο: «Εύχομαι να γυρίσει γρήγορα ο Ίρβινγκ»

Αποθέωση του fair play από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μολονότι η αποχώρηση του Κάιρι Ίρβινγκ με διάστρεμμα ευνόησε τους Μπακς και βοήθησε να κάνουν το 2-2 απέναντι στους Νετς, ο Greek Freak ευχήθηκε ο αντίπαλός του να επιστρέψει άμεσα στα παρκέ και να παίξει στο Game 5.

«Νόμιζα ότι χτύπησε στη βουβωνική χώρα και όταν πήγα στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο, έμαθα ότι υπέστη διάστρεμμα. Του εύχομαι να γυρίσει σύντομα, να είναι έτοιμος για το Game 5. Αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχοι μας, να το διασκεδάζουμε και να κερδίσουμε ματς. Παίξαμε μαζί, το διασκεδάσαμε, κάναμε τη δουλειά μας. Πάμε στο Μπρούκλιν για να πάρουμε την επόμενη νίκη», τόνισε.

Παράλληλα υποκλίθηκε στη συνεισφορά του Πι Τζέι Τάκερ, στην άμυνα πάνω στον Κέβιν Ντουράντ και όχι μόνο. «Ο Πι Τζέι κάνει δύσκολα τα πράγματα για τον Κέβιν Ντουράντ. Μας μιλάει στο γήπεδο, είναι ηγέτης, μας πιέζει να γίνουμε καλύτεροι. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι του οργανισμού».

Aξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξαν συνεντεύξεις Τύπου, καθώς οι ομάδες αποχώρησαν εσπευσμένα από το γήπεδο για λόγους ασφαλείας μετά από μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε κάποιον χώρο του Fiserv Forum.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top