Έσκασε η πρώτη μεταγραφή στο ΝΒΑ! Οι Σέλτικς συμφώνησαν σε ανταλλαγή με τους Θάντερ, με τον Κέμπα Γουόκερ να μετακομίζει στην ομάδα της Οκλαχόμα, όπως αναφέρει ο Adrian Wojnarowski.
Το δρομολόγιο προς τη Βοστώνη θα ακολουθήσουν ο Αλ Χόρφορντ και ο Μόουζες Μπράουν, ενώ οι «αστραπές» θα πάρουν το νούμερο 16 του ντραφτ του 2021, αλλά και μία επιλογή δεύτερου γύρου από το ντραφτ του 2025.
Από την άλλη, οι «Κέλτες» ξεφορτώνονται ένα βαρύ συμβόλαιο και έναν παίκτη που δεν ήθελε να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα τους, ενόσω απέκτησαν και ένα ντραφτ δεύτερου γύρου για το 2023.
The Celtics are trading Kemba Walker, the No. 16 overall pick in the 2021 draft and a 2025 second-round draft pick to Oklahoma City for Al Horford, Moses Brown and a 2023 second-round pick, sources tell ESPN.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 18, 2021
