Ένα ξεχωριστό 3on3 στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη, στο Ποσειδώνιο!

Την ευκαιρία να παίξουν σε ένα ξεχωριστό 3on3 θα έχουν οι φίλοι του μπάσκετ, στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη, στις 20 Ιουλίου και από τις 10 το πρωί, στο αγαπημένο για όλους τους μπασκετικούς, Ποσειδώνιο! Ευκαιρία για μπάσκετ με σπέσιαλ δώρα και καλεσμένους… 

 

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

“Στις 20 Ιουλίου και ώρα 10:00 σας περιμένουμε στο μεγάλο μπασκετικο event του καλοκαιριού, στο μεγάλο 3ον3 που έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας και θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους συμμετέχοντες!

 

Παιδιά και μεγαλύτεροι, φίλοι του σπορ κάθε ηλικίας, θα βρεθούν στο Ποσειδώνιο με σκοπό να διασκεδάσουν, να παίξουν, να αθληθούν και με στόχο να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο της διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής!!!

 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ για ομάδα 3 ατόμων και στα 18 ευρώ για ομάδα 4 ατόμων. Η εγγραφή γίνεται μέσω μηνύματος στη σελίδα @3on3_thess στο Instagram ή μέσω επικοινωνίας στο τηλέφωνο: 6907509045.

 

Για 2-3 μέρες ακόμη οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές και θα σας περιμένουμε στη μεγάλη μπασκετική συνάντηση που θα τιμήσουν με την παρουσία τους, οι προπονητες Βαγγέλης Αλεξανδρής και Γιάννης Λιβανος, η Trace ‘N Chase, κορυφαία εταιρεία συλλογής καρτών και αναμνηστικών από τον χώρο του μπάσκετ και ειδικά του ΝΒΑ και φυσικά το κορυφαίο μπασκετικο σάιτ, Basketplus.gr.

 

Πολλές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν όλους τους διαγωνιζόμενους με διαγωνισμούς τρίποντων και δεξιοτήτων να έχουν ήδη ανακοινωθεί. Εσύ θα λείπεις από την κορυφαία μπασκετική συνεύρεση του καλοκαιριού; Πάρε την παρέα σου και έλα να διεκδικήσεις το έπαθλο, διασκεδάζοντας γύρω από το άθλημα που αγαπάμε και μας ενώνει. Σας περιμένουμε!

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top